Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tudnám a szemöldökömben...

Hogyan tudnám a szemöldökömben lévő hézagokat korrigálni? ( videó)

Figyelt kérdés

Szemöldököm ritka, viszont megvan a formája, majdhogy nem fekete, és vastag szálú. A videóban láttam egy csajt, aki ilyen kis pamaccsal nyúl bele a szemöldökébe, érdekelne mit tesz rá. mert nekem csak annyi kéne, hogy azzal végighúzom, ilyen erősséggel sosem csinálnám, mint a videóban. Van valami külön szemöldökre valami por? Nem hiszem , hogy szemhéjpúder lenne. Befestést is ajánlották, de nem akarom állandóan festetni, aztán majd kihullik meg stb.

http://www.youtube.com/watch?v=Sy7wXUnJ-mY&feature=related

itt egy percnél található, mikor kis ecsettel belenyúl a szemöldökébe. Nekem csak annyi kéne.

Kérdés: Egyáltalán van ilyen szemöldökre való cucc? És ha igen, mennyibe kerül, és melyiket ajánljátok?

Köszönöm előre is a választ !

2012. febr. 15. 18:06
 1/7 A kérdező kommentje:

0:5 nél bemutatja milyen volt és lesz. Egy olyan erősségű sminket tennék rá, csak nem tudom mit visz fel a szemöldökére.

nekem körübelül ilyen a szemöldököm: http://www.youtube.com/watch?v=05TodATfnEg&feature=related

mint ennek a lánynak, csak vannak kisebb- nagyobb hézagok.

2012. febr. 15. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

Az Essence gyárt un. szemöldök ápoló készletet. Kapsz hozzá egy kis ecsetet és két port. Nekem bevált. A világosabb szín nem annyira világos ám :)

Én használok szemöldök ceruzát is hozzá.

Remélem tudtam segteni

2012. febr. 15. 19:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudtál igen :) ment is a zöld! viszont azt még megtudhatnám, hogy mennyiért vetted? :)
2012. febr. 15. 20:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, hogy 700 Ft volt, de ebben nem vagyok teljesen biztos. Nagyon sokáig elég, de nekem ez már a második adag :) Egyébként én is a hiányos részek miatt vettem, aztán meg már felemás is lett a helyrehozás következtében... úgyhogy eléggé elrontottam, de ezzel széppé tudom varázsolni :)
2012. febr. 16. 09:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm itt is a választ! :)
2012. febr. 16. 18:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Itt is nagyon szívesen :D Szemöldök mániás vagyok, látod :D
2012. febr. 16. 20:44
 7/7 A kérdező kommentje:

800 Ft-volt. már ma megvettem, de imádom :D pont erre volt szükségem:D

köszönöm mégegyszer. én is imádok a szemöldökömmel foglalkozni :D Meg formázni, másokét is :DD

2012. febr. 17. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!