Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tetkót szeretnék, de nem...

Tetkót szeretnék, de nem tudom még milyet. Valami ötlet?

Figyelt kérdés
Egyébként lány vagyok.
2009. jún. 3. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Először is hány éves vagy? Miért szeretnéd a tetkót? Semmiféle elképzelésed sincs?

Ha ezekre válaszolsz többre mennénk.

2009. jún. 3. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

szia

ne haragudj, de szerintem ezt magadnak kellene tudnod. a tetoválás tényleg egy életre szól, szóval szerintem nem a pillanat hevében kell felvarratni, de nem is aszerint kellene választanod hogy mi tetszik másoknak. ha neked bejön, valahogyan téged vagy neked fontos dolgot szimbolizál akkor oké. de így, hogy mások kérdezel meg...hát nem tudom de szerintem elég hamar meg fogod bánni. jól gondold meg és csak olyat varrass magadra ami nem a divatot követi, hanem számodra bír fontos jelentéssel.

2009. jún. 3. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Én jövőhéten megyek tetováltatni. Egy vasmacskát fogok az alhasam jobb oldalára, mivel én imádom a vasmacskákat:D
2009. jún. 3. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ezt neked kell tudni, a tetoválásnak akkor van értelme, ha valahogy téged fejez ki, és nem azt, hogy mi volt éppen akkor a divat. nincs rosszabb a tucattetoválásoknál...
2009. jún. 4. 13:46
 5/5 anonim ***** válasza:
75%
Turulmadarat, ahogy egy Árpád-sávos címert tart.
2009. jún. 6. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!