Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tetkót szeretnék csináltatni...

Tetkót szeretnék csináltatni és érdekelne ez hogy működik?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogy megcisnálják és kapok kötést? vagy meddig nem mehetek vizbe utána mármint ugye strand.. vagy klóros viz.. minden érdekelne a tetkó csináltatásról:)
2011. aug. 2. 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Én mikor csináltattam csak azzal az átlátszó fóliával fogta be, hogy ameddig haza érek ne menjen bele por, meg akkor még kicsit vérzik. A tetováló szalonban a pasi adott azt a baba popsi kenőcsöt mert az puhává teszi a bórt és addig kellett kenegetni naponta 3X míg be nem sebesedett. Azt nem tudom meddig nem lehet vele strandra menni mert én télen csináltattam meg.
2011. aug. 2. 15:00
 2/3 anonim válasza:
Szia, nekem kb fél éve lett tetkóm. miután megcsinálja azután kapsz rá egy átlátszó fóliát(folpack vagy m)és annak mindig rajta kell lennie még az első 3 hétben, ha mész valahova. Amúgy én a Bepantem kenőcsöt ajánlom, az gyorsan hámlaszt és gyógyít is :)3 óránként kenegetés, és lehet picit vízzel is megmosni, de az első hetekben nem szabad "áztatni". Amúgy nem ajánlatos 3-4 hétig strandra meg ilyen helyekre menni, könnyen elkaphatsz valamit.
2011. aug. 3. 11:30
 3/3 A kérdező kommentje:
nagyon háláás vagyok köszönöm szépen :))
2011. aug. 4. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!