Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műkörömhöz segítség? Most...

Műkörömhöz segítség? Most próbálom ki először a műkörmöt (14 évesen) és segítségre lenne szükségem.

Figyelt kérdés
Ma vettem egy nagyon egyszerű 200 ft-os műkörmöt (24 db-osat) a boltban. Ez otthoni használatra van teljesen körömszínű, egyszerű és reszelővel is lehet formázni. Vettem hozzá egy ecsetes gyors műkörömragasztót. Rá van írva, hogyan kell vele felragasztani a körmöt....és ami a lényeg: rá van írva hogy acetonos körömlakklemosóval lejön. Vagyis ha le akarom majd szedni, bele kell mártanom az ujjaimat acetonba? És tényleg LE FOG JÖNNI??? eléggé aggódom, első műkörmöm lesz....
2009. jún. 3. 17:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudok újat mondani, egyetértek az előttem szólókkal.

Én csak azt nem értem miért vannak lepontozva az elején?! Ha nem tetszik amit ír, lepontozod?

Rendes választ írtak és igazuk van. Ha tetszik, ha nem így van. Nem tudom ki pontozta le őket...

Erre a pár órára meg fog neked felelni, aztán belemártod a lemosóba az ujjaidat és lejön.

De ennyi idő alatt nem fogsz leszokni a körömrágásról.

Ilyen fiatalon még nem javaslom a műkörmöt, inkább vegyél gyógyszertárban körömrágásra való körömre kenhető zselét/lakkot, nagyon rossz íze van és ettől nem rágod majd a körmöd.

2009. jún. 4. 16:31
 12/15 A kérdező kommentje:
kösz nem...
2009. jún. 5. 15:47
 13/15 anonim ***** válasza:
60%
bunkó
2009. jún. 7. 20:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
tényleg bunkó :D hogy jön az életkor a műkörömhöz? (de a kérdezőnek se kellett vna kiírni az életkorát, gondolhatta vna h ez lesz)
2009. nov. 12. 14:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem is ilyen 200ft-os műkörmeim vannak.

Nekem általában sajnos csak olyan 2 órát hosszát marad fenn, aztán ragaszthatom újra:S

2010. márc. 27. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!