Műkörömhöz segítség? Most próbálom ki először a műkörmöt (14 évesen) és segítségre lenne szükségem.
Ne, haragudj, de ez a sima ragasztós műköröm úgy fog lepattogzani a kezedről ahogy akar.
És egyáltalán minek neked 14 évesen műköröm?
Ha akarsz, akkor menj szalonba és csináltass porcelánt vagy zseléset.
Szal könnyen lejön??
am. kedvesebbb és finomabb válaszra számítottam volna....
Am. meg azért, mert rágom és ez szebb lesz mint a lerágott köröm és még segít a leszokásban is!!
Segítséget kér ehhez a műkörömhöz, saját maga akarja felrakni, csak tegye. (Ugyis le fog esni, pattogzani stb.)
Tehát. Felragasztod. Mikor megunod vagy már csúnya akkor belenyomod az ujjaidat egy kis acetonba, pár percig otthagyod, majd lejön. De egyépként le is tudod kapargatni..
Nem muszály ahoz aceton, az ilyen fajta körmökhöz: egyszerűen befeszíted : aláfeszítessz és lejön....
nem fog fájni mert ez nem olyan "komoly" ragasztó!!!
jaja rá volt írva hogy acetonnal lejön
elsőre direkt ilyet vettem.
régebben én is ilyet tettem fel sokszor amikor még nem volt "rendes" műkörmöm.
és télleg nem kell hozzá aceton,mert alányúlsz és lejön!
de csak egy pöttynyi ragasztót tegyél rá,mert ha telenyomod ragasztóval a leszedésnél nagyon fájni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!