Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csináljak, hogy a körömlak...

Mit csináljak, hogy a körömlakk ne pattogjon le a körmömről 1-2 nap alatt?

Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Nem nagyon tudsz mit csinálni. Vegyél O.P.I. körömlakkot az jó minőségű, de saját körmön sajna az sem bírja 3 naptól nagyon tovább. Mivel a köröm zsírt termel ezért pattog le, illetve a vizet sem tolerálja. Én is szenvedtem sokat vele, mert szeretem, ha ki van lakkozva a körmöm. (most porcelánkörmöm van, azzal nincs ilyen probléma, ezért is rakattam vissza)
2009. jún. 3. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Vegyél egy normális minőségűt, ne a 200 ft-osat... az enyém bírja másfél hétig is. Igaz nem volt olcsó. A márkája Opi.
2009. jún. 3. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
igen, vegyél jó minőségűt, ne vacakot. az oriflame visions is jó.
2009. jún. 3. 18:22
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Nekem többféle lakkom van, olyan is ami 400 Ft-os, nincs nagy neve, mégis bírja. Mielőtt lekennéd vele a körmöd, töröld át kicsit körömlakklemosóval, hogy zsírtalan és szennyeződéstelen legyen az egész körömfelület. Utána én felkenek egy vékony réteget, ha kicsit száradt pár percig, jöhet még egy réteg. Világos lakknál lehet elég az egy réteg, én sötét lakkokat használok, ott pedig jobban látszik, hogy csíkos az első réteg, ezért viszek fel kettőt. Ezután kifestem színtelen lakkal, ami nagyon sokat számít, napokkal meghosszabbítja a lakk élettartamát a körmökön! Először ez a réteg kopik, így az olcsóbb lakkok is tovább bírják. Nekem egy-másfél hétig kopás és pattogzás nélkül kibírja így a körmöm.

Ha számít, hogy milyen márkákat használok, akkor:

Avon, Essence, Miss Sporty, S-he, Kallos.

2009. jún. 3. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
85%

Nekem egy körömlakk sem bírta saját körmön három napnál tovább még úgy sem, hogy fedőlakkal (jó minőségű: Nail Perfect) lezártam. Az O.P.I. igencsak jó minőségű, de nálam az is max. 3 nap volt saját körmön. Mondjuk nagyban függ attól is, hogy szoktál-e napi szinten mosogatni, vezetsz-e háztartást stb...

A Miss Sporty és S-he még talán 2 napot sem bírt normálisan.

2009. jún. 3. 21:36
 6/7 anonim válasza:
100%
Mielőtt fel viszed a köröm lakot mosd meg alaposan és köröm reszelő rozsaszin felével csiszold meg a körmöd felületét mindig használj fedő lakot !!:)
2009. jún. 14. 17:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
körömlakk lemosóval mosd le kicsit, töröld meg, kenj rá átlátszó körömlakkot, vagy körömfényt, ezt kb 2 rétegben, utána jöhet a szín, sötéteknél kb 2 réteg, utána ha van kedved díszítsd ki majd ha kész vagy még 1 réteg átlátszó vagy körömfény, és sokáig megmarad, nekem van hogy így megmarad 3 hétig, pedig még mosogatok is minden nap, és így nem fog kopni, ha nem bírja tovább az egész lakk egyben lejön, és a körmöt sem sérti fel
2010. júl. 10. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!