Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miert lopkodjak el a testereke...

Miert lopkodjak el a testereket drogeriakba az emberek?

Figyelt kérdés

2012. febr. 11. 10:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10%

Hogy lopkodják el, ha van rajtuk csipogó??

Amúgy az én fejembe is megfordult milyen bulis lenne..

1. mert valljuk be sikerélményt okoz a lopás, főleg hogy ez nem is minősül akkora lopásnak.

2. buli

3. nincs rá pénzem

2012. febr. 11. 10:53
 2/11 anonim ***** válasza:
64%

Istenem micsoda ketsegbe ejto emberek vannak! Eszebe se jutna egy normalis embernek hogy ilesmit vagy barmit ellopjon!

Azert lopja el, mert troger, szerencsetlen, neveletlen, egy lopos gusztustalan ember! Remelem a biztonsagi or elkapja az ilyet a bejaratnal mindenki szeme lattara! Megerdemli! Ha megtudnam egy ismerosom ilyet csinal, nem beszelnek vele tobbe, nem egetnem magam hogy ilyet ismerek!

2012. febr. 11. 11:09
 3/11 A kérdező kommentje:

Első hozzászóló...hát akkor gratulálok. Remélem kivörösödik a fejed tőle, mert mindenki belenyúlkál, tele bacikkal.

Az eszetekbe se jutna, hogy valaki vásárolna, de nem tud választani, mert nincs tester...vagy ha van felcserélitek.

Tegnap nagy nehezen kiválasztottam a megfelelő alapozót, és mikor látom, hogy tök máshol vannak a testerek. Mit ne mondjak...legszívesebben letéptem volna a fejét, akik ellopkodták "buliból".

2012. febr. 11. 11:54
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Ha az egyik ismerősöm 2 napot ült sitten, mert a Tescoban megette a Túró Rudiját fizetés előtt ( persze ki akarta fizetni, máskor is csinált már ilyet), akkor ezeket is nyugodtan bezárhatnák hűsölni néhány napra. Gusztustalan.
2012. febr. 11. 12:12
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

4-esre: Nekem is volt már olyan, hogy megettem a Túró Rudit a Tescoba, de vittem szépen a papírját, és lehúzta a pénztáros, és mosolygott, hogy "Hú de nagyon éhes lehettem!:)", gondolom csak akkor gond, ha az illetőnek esze ágában nincs kifizetni.

Egyébként én 3-4 pisztáciát is volt már, hogy kiszedtem és megettem a nagy kosárból, ahol mérni kellene!:) Nem szólak.. szerintem nem is látták...:)

A teszterekről meg nem tudom miért viszik el, vagy hogy hogyan tudják elvinni, hiszen az egy ugyanolyan kóddal, meg mindennel ellátott termék, úgyhogy ha kiviszi a boltból fizetés nélkül jeleznie kéne... ???

Meg lehet, hogy egyesek azt hiszik az ingyen van, hiszen próba anyag... Elég sötétek lehetnek, meg kell hagyni...

A tesztereknél nekem inkább az a gyakoribb bajom, hogy nincs. Nem azért, mert elvitték, hanem mert nem küldött a gyártó(mert már megkérdeztem, hogy miért nincs)csak terméket-amit mondjuk nem értek, hogy hogy lehet úgy terméket küldeni, hogy nincs egy használható teszter hozzá, ez azért eléggé visszaveti a vásárlókat, meg a termék fogyását is. Fura...

2012. febr. 11. 12:59
 6/11 anonim ***** válasza:
92%

Előző vagyok; ja bocs, szóval ki akarta fizetni.. Hmm... Még jó hogy kb. 2x fordult ez velem elő.. Azért az tényleg durva, hogy egy 80 Ft-os Túró Rudiért ennyi jár, egy több száz vagy ezer Ft-os sminkcuccért meg semmi.

Azért az 'okozott kár' a 2 dolog közt Ég és Föld.. az anyagi különbségről nem is beszélve..

2012. febr. 11. 13:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát vagy lehet én vagyok akkor tájékozatlan, de a Catrice alapoóiból 3ból 1nek direkt nincs testere csak ki van alakítva hozzá a lyuk, ahol állhatna?:D Mert nekem ott hiányzott. Győrben van 4 Rossmann, 2be nem volt, egyikbe Catrice állvány nincs, még a 4.nél talán van esélyem.:):D
2012. febr. 11. 15:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Na de várjatok, a legnagyobb vicc az egészben, hogy nálunk még a tester parfümöket használni se lehet! :D Múltkor barátnőimmel bementünk, és kipróbáltunk pár parfümöt, és a kötsög biztonsági őr a pénztárhoz küldetett minket, és hogy meg ne lásson itt többet egyikőnket se, mert mi loptunk. :DD Totál égés volt neki, amikor kiderült, hogy nem volt igaz!:D Egy debreceni dm-ről van szó.
2012. febr. 11. 18:37
 9/11 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, de ezek a drogériás bizti őrök katasztrófák :D
2012. febr. 11. 18:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Tuti :DD De azért beszóltunk neki..xD
2012. febr. 11. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!