Miert lopkodjak el a testereket drogeriakba az emberek?
Hogy lopkodják el, ha van rajtuk csipogó??
Amúgy az én fejembe is megfordult milyen bulis lenne..
1. mert valljuk be sikerélményt okoz a lopás, főleg hogy ez nem is minősül akkora lopásnak.
2. buli
3. nincs rá pénzem
Istenem micsoda ketsegbe ejto emberek vannak! Eszebe se jutna egy normalis embernek hogy ilesmit vagy barmit ellopjon!
Azert lopja el, mert troger, szerencsetlen, neveletlen, egy lopos gusztustalan ember! Remelem a biztonsagi or elkapja az ilyet a bejaratnal mindenki szeme lattara! Megerdemli! Ha megtudnam egy ismerosom ilyet csinal, nem beszelnek vele tobbe, nem egetnem magam hogy ilyet ismerek!
Első hozzászóló...hát akkor gratulálok. Remélem kivörösödik a fejed tőle, mert mindenki belenyúlkál, tele bacikkal.
Az eszetekbe se jutna, hogy valaki vásárolna, de nem tud választani, mert nincs tester...vagy ha van felcserélitek.
Tegnap nagy nehezen kiválasztottam a megfelelő alapozót, és mikor látom, hogy tök máshol vannak a testerek. Mit ne mondjak...legszívesebben letéptem volna a fejét, akik ellopkodták "buliból".
4-esre: Nekem is volt már olyan, hogy megettem a Túró Rudit a Tescoba, de vittem szépen a papírját, és lehúzta a pénztáros, és mosolygott, hogy "Hú de nagyon éhes lehettem!:)", gondolom csak akkor gond, ha az illetőnek esze ágában nincs kifizetni.
Egyébként én 3-4 pisztáciát is volt már, hogy kiszedtem és megettem a nagy kosárból, ahol mérni kellene!:) Nem szólak.. szerintem nem is látták...:)
A teszterekről meg nem tudom miért viszik el, vagy hogy hogyan tudják elvinni, hiszen az egy ugyanolyan kóddal, meg mindennel ellátott termék, úgyhogy ha kiviszi a boltból fizetés nélkül jeleznie kéne... ???
Meg lehet, hogy egyesek azt hiszik az ingyen van, hiszen próba anyag... Elég sötétek lehetnek, meg kell hagyni...
A tesztereknél nekem inkább az a gyakoribb bajom, hogy nincs. Nem azért, mert elvitték, hanem mert nem küldött a gyártó(mert már megkérdeztem, hogy miért nincs)csak terméket-amit mondjuk nem értek, hogy hogy lehet úgy terméket küldeni, hogy nincs egy használható teszter hozzá, ez azért eléggé visszaveti a vásárlókat, meg a termék fogyását is. Fura...
Előző vagyok; ja bocs, szóval ki akarta fizetni.. Hmm... Még jó hogy kb. 2x fordult ez velem elő.. Azért az tényleg durva, hogy egy 80 Ft-os Túró Rudiért ennyi jár, egy több száz vagy ezer Ft-os sminkcuccért meg semmi.
Azért az 'okozott kár' a 2 dolog közt Ég és Föld.. az anyagi különbségről nem is beszélve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!