Müllerbe kipróbáltam néhány rúzst/szájfényt (testereket). Ugye nem szedhettem össze semmilyen sz@rt?
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 21:37
1/8 anonim válasza:
DEHOGYNEM!!! Ezeket mindenki használja, akár megis nyalja a száját, és úgy rúzsozza be magát és te azt teszed a szádra, és az beis kerül a szádba, a nyádadba, és a szervezetedbe...
2/8 anonim válasza:
Hát én ismertem olyan lányt, aki rendszeresen DM-ben a teszterekkel sminkelte ki magát...és elkapott valami csúnya bőrbetegséget, nevét nem tudom, csak tele lett ilyen foltokkal az arca.
3/8 anonim válasza:
az a baj h ezeket bárki bármien betegséggel tudja használja... 1# voltam
4/8 A kérdező kommentje:
Jaj :/ soha többet nem csinálok ilyen hülyeséget. Csak amúgy hogyan tudjam meg melyik a megfelelő? :S
2012. jan. 7. 21:47
5/8 anonim válasza:
Hát ez an baj:S máshogy nemnagyon lehet, de pl. megtudod photoshoppal csinálni, és meglátod h meik áll neked jól (ezt teszem énis xd)
6/8 anonim válasza:
Ja, amúgy tényleg nehéz így sminket próbálni, de el lehet találni. Saccperkábé. :D
Na, csak nem lesz semmi bajod.
7/8 A kérdező kommentje:
Remélem, csak én is úgy voltam a boltban hogy már régebben kinéztem és gondoltam egy picit kipróbálom és borzasztóan erős volt :s pedig amúgy nem tűnt annyinak :s Szóval muszáj volt néhányat kipróbálnom míg eltaláltam azt ami jó :s
2012. jan. 7. 21:57
8/8 anonim válasza:
Ha mindenki szabályosan használná /az újjadra kell a rúzsból tenni és úgy a szádra/ akkor nem lenne fertőzés. Elég veszélyes, még influenzát is el lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!