Igazi fekete tartós szemceruza? Tudnátok ajánlani?
Aha.. Hát Avonból én soha többet, onnan inkább nem kell semmi.., a tus meg nem jó, ceruza kéne... na mind1...
Azért köszi!:)
Miss Sporty kizárva !! Olyanom van és nagyon utálom őket!!
Csak nem akarok még 3 fajta ceruzát venni, ami nem fekete, vagy nem tartós, ezért kérdezem..
Olyan 2000 Ft-ig árkategóriában szeretnék.:)
(5. vagyok)
akkor próbáld ki a Manhattan szemcerzukát. ilyet is hasunálok (mondjuk ebbeől lilát, nem a feketét, de nekem bevált). vagy mondjuk a NYC szemceruzák is jók.
Jó, akkor megnézem a Manhattaneket, meg hátha szerencsém lesz az Avon boltban, és lesz egy olyan Glimmerstick automata szemcerka minta, és meg tudom nézni, hogy mennyire fekete.
A problémám egyébként az, hogy egy idő után(ami nem több 2 óránál) elszineződnek, vagy teljesen lekopnak.. emellett az is zavar, hogy a spirál koromfekete színe mellett mindegyik fekete cerkám eddig elütött.
NYC nincs nálunk, csak ilyen alapvető nagyobb márkák...:(
Köszi a választ, akkor utána nézek ennek a 2-nek!:)
Nem arra gondoltunk,amit linkeltél.A mostani katalógusban nincs benne az a supershock ceruza feketében,csak más színekben és az a 13. oldalon látható. vagy itt:
Ha már Avon boltban jársz,akkor szerintem nézd meg ezt is,érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!