16 éves hölgytársak! Miért alapozzátok narancssárgára az arcotokat?
Azért csinálják, mert a drogériákban mindig sötétebb alapozókat hoznak el, mert azok a fények ennyit csalnak. És ahogy írták:ha már megvették, akkor el is használják.
Ha valaki szoliba jár, és egy-két alkalom kimarad, akkor megint el fog ütni egy szolizott bőrszínre vett alapozó a kicsit kifehéredett arc bőrétől amim így sárgásnak mutatkozik a sötétebb alapozó.
Hát én se tudom megérteni..:) Annyira csúnya, nem bírom felfogni, hogy ezek hogy látják magukat? Néznek tükörbe? Vagy ez jó?? A legrosszabb, amikor világos haj, narancssárgás sötét fej és az a hülye kéztartás meg lóbálja a táskáját. Kb falnak vágnám őket.
[link] :DDDD Pedig nem lenne csúnya egy természetes bőrszínnel és kevésbé fehér hajjal...azzal ráér még 60 évet.:D
Hát elég öregnek néz ki az a csajszi!:) Azt sem tudják szegénykék, hogy a sötétebb alapozó öregíti is a kinézetüket!:) Mindenhol le van írva, hogy vagy a bőrrel pontosan megegyező színű, vagy egy picikét világosabb alapozót válasszunk.
Egyébként szerintem nagy probléma, hogy egy csomó sminkelős, meg ilyen-olyan szem-és arcsminkeket elkészítő videó van, de arról szó nincs sehol hogy hogyan kell alapozót választani, nincs egy olyan szemléltető videó, ahol megmutatnák hogy nézd-ez egy bőrszínemnél világosabb/sötétebb alapozó, ez azért nem jó, mert nézd: így néznék ki, ha ezzel alapoznám le az arcom.
Én is vettem már régebben rosszul választott színűt(túl világosat), amire akkor az volt a megoldás, hogy vettem egy sötétebbet , és kikevertem a színem. De igazából az sem volt megoldás..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!