16 éves hölgytársak! Miért alapozzátok narancssárgára az arcotokat?
Ez jó kérdés..Én elég jókat szoktam röhögni amikor az osztálytársamon látszik a narancssárga alapozó, mivel elég feltünő, hogy az arca narancssárga onnantól meg hirtelen tök fehér..Nagyon természetellenes, de az ő dolga..Ha ez neki(k) tetszik akkor csinálja(ák) ! :D
15/L
Azt hittem, hogy csak az én iskolámba járnak ilyen lányok... Mi is elég sokat nevetünk rajtuk, mert nem elég, hogy narancssárga a fejük, még úgy is öltöznek, mint akik az utcasarkra készülnek. Úgy néznek ki 15 évesen, mint akik már 25 évesek és megvolt neki a félvilág. Amikor én ennyi idős voltam (pedig nem volt régen) behúztam fülem farkam és próbáltam beilleszkedni a középiskolába... Ezek?! Akkora pofájuk van, hogy az valami hihetetlen...
17/L
Gondolom olcsóbb, mint rendszeresen szoláriumba járni, vagy önbarnítót venni, vagy egyszerűen csak egyszerűbb:)
Vagy csak nem látják sminkelés közben (főleg, ha nem természetes fénynél sminkelnek), hogy borzalmasan néz ki, bár attól még nap közben látniuk kéne.
Én minden esetre tudom, hogy csúnya, és az alapozó inkább egy picit világosabb legyen, mintsem sötétebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!