Szerintetek ez a nő szép smink nélkül?
2012. jan. 31. 17:27
11/22 A kérdező kommentje:
Igen, mert már 42 éves.
Azért dob rajta a smink:) [link]
2012. jan. 31. 17:49
12/22 anonim válasza:
Mintha két különböző nő lenne. Az elsőn buta libának néz ki, amúgy szép. És a másodikon is szép. Elkapnám a másodikat, az elsőt meg kirakatba tenném.
13/22 anonim válasza:
hát akkor mondhatjuk hogy 42 évesen is szép, és jól tartja magát :)
14/22 anonim válasza:
sztem szebb smink nélül! főleg a korát tekintve! 19L
15/22 anonim válasza:
Szép persze.
Jó, az első kép jobb, de azért megtapsolom, ha valaki úgy néz ki élőben is, mert olyat még nem láttam, maximum magukat olyannak képzelő, csúnya lányokat hat kiló vakolattal...
Könnyű rámondani a smink nélküli celebképekre, hogy húdeocsmány, de azért a legtöbb civil ember sem szép egy hasonló beállításban. :D
16/22 A kérdező kommentje:
Jaja, teljesen igazad van.
A legtöbb fiatal lány olyan példát állít maga elé ami nincs, csak a számítógépnek és a profi sminkeseknek köszönhető..
Mondjuk azért egy-két celebről vannak olyan képek amitől megijed az ember, de megpróbálom őket nem a sminkes énjükhöz hasonlítani, hanem egy normál emberhez és akkor már rögtön nem olyan vészes:)
2012. jan. 31. 18:34
17/22 anonim válasza:
smink nélkül is szép, csak másabb. nem sok nő van aki smink nélkül is úgy néz ki mint vele, de attól még ugyanúgy lehet szép, de gyönyörű is.
18/22 anonim válasza:
persze, de nemcsak a smink, hanem a megvilágítás meg a beállítás is sokat számít
19/22 anonim válasza:
Sztem mindenhogy gyönyörű, de a legszebb a Mindörökké szerelem című sorozatban volt, ahol a hiénát alakította
20/22 anonim válasza:
Sztem nem annyira szép smink nélkül. De sminkkel annál inkább, és legjobban, a sötét smink állt sztem neki jól, ahogy a Mindörökké szerelembe nézett ki. Nekem mai napig ott tetszik a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!