Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy 13 éves lánynak milyen...

Egy 13 éves lánynak milyen sminkelési módszert ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Nem akarok nagyobbnak tűnni,de szeretném már kicsit sminkelni magam. :)

2012. jan. 31. 16:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Nem is akarom magam nagyon sminkelni,tudom,hogy még fiatal vagyok,de azért ki szeretném próbálni :) (alapozót nem szeretnék használni)
2012. jan. 31. 18:43
 12/17 anonim ***** válasza:
48%
Semmilyet.
2012. jan. 31. 19:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem még várnod kéne vele egy kicsit... Az arcodat is csak tönkreteszed vele... :/
2012. febr. 2. 18:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Többet ártasz vele,mint használsz.Bár vannak olyan sminkek,amelyek szinte alig-alig látszanak mégis optikailag dúsítják a szempillákat,kijavítják a bőrhibákat.Ha az iskolában nem szólnak miatta,szemceruzát használhatsz(szüleid beleegyezésével[szerintem]).A túl sok smink ribis hatás,a füstös smink talán még nem való a 13-14 éves lányoknak.
2012. febr. 2. 21:01
 15/17 anonim ***** válasza:
semmilyet
2012. febr. 3. 09:35
 16/17 kínaimandarin válasza:
semmilyet. ne akarj már most sminkelni...aztán meg majd 30 évesen egy ráncos vénasszonynak fogsz kinézni..és a fiúk sem szeretik az agyonkent csajokat. jó,nyilván 13 évesen nem festenéd ki magad annyira,de szerintem felesleges..ha úgyis csak halvánnyal csinálnád,az meg nem látszik és akkor duplán felesleges.
2012. febr. 3. 17:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Én nem értek egyet az előttem szólókkal.

Szerintem elkezdhetsz ízlésesen sminkelni. Alapozó, pirosító, szempillaspirál, szájfény. Hétvégékre tehetsz fel tust, ceruzát de csak akkor ha szépen megtudod csinálni. :)

2012. febr. 3. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!