Egy 13 éves lánynak milyen sminkelési módszert ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Nem akarok nagyobbnak tűnni,de szeretném már kicsit sminkelni magam. :)2012. jan. 31. 16:26
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Nem is akarom magam nagyon sminkelni,tudom,hogy még fiatal vagyok,de azért ki szeretném próbálni :) (alapozót nem szeretnék használni)
2012. jan. 31. 18:43
13/17 anonim válasza:
Szerintem még várnod kéne vele egy kicsit... Az arcodat is csak tönkreteszed vele... :/
14/17 anonim válasza:
Többet ártasz vele,mint használsz.Bár vannak olyan sminkek,amelyek szinte alig-alig látszanak mégis optikailag dúsítják a szempillákat,kijavítják a bőrhibákat.Ha az iskolában nem szólnak miatta,szemceruzát használhatsz(szüleid beleegyezésével[szerintem]).A túl sok smink ribis hatás,a füstös smink talán még nem való a 13-14 éves lányoknak.
16/17 kínaimandarin válasza:
semmilyet. ne akarj már most sminkelni...aztán meg majd 30 évesen egy ráncos vénasszonynak fogsz kinézni..és a fiúk sem szeretik az agyonkent csajokat. jó,nyilván 13 évesen nem festenéd ki magad annyira,de szerintem felesleges..ha úgyis csak halvánnyal csinálnád,az meg nem látszik és akkor duplán felesleges.
17/17 anonim válasza:
Én nem értek egyet az előttem szólókkal.
Szerintem elkezdhetsz ízlésesen sminkelni. Alapozó, pirosító, szempillaspirál, szájfény. Hétvégékre tehetsz fel tust, ceruzát de csak akkor ha szépen megtudod csinálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!