Orr piercing. Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Rég óta gondolkodom rajta, hogy csináltassak-e. Szerintetek érdemes, vagy már unalmas, hogy ilyen sok lánynak van...?
Egyébként picit nagyobb orrom van, jó nem olyan nagy, de nem is picike! :) Ettől még jól állhat?:)
2009. máj. 30. 21:00
1/5 anonim válasza:
Ha Neked tetszik, akkor csináltass nyugodtan.
DE: ne azért csináltass, mert másnak is van. Hanem magadért, azért, mert tetszik! :)
Ha bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, hogy vajon jól fog-e állni, előbb próbálj odaragasztani olyan aprócska pöttyöt, szoktasd magad a gondolathoz, és ha úgy látod jól áll, akkor szerintem semmi akadálya. :)
2/5 anonim válasza:
Nekem tetszik, ha neked is akkor csináltasd meg :)
3/5 anonim válasza:
nekem nem tetszik. sehol sem.
de ha neked tetszik, csináltass.
4/5 anonim válasza:
Nekem tetszik, és van is, de én fiú vagyok. Ha nem ronda széles orrod van akkor nyugodtan csináltass:D
5/5 anonim válasza:
nekem van. és imádom. :) és még a többi pc-met is :):)
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!