Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A drogériákban a szempillaspir...

A drogériákban a szempillaspirált is ki lehet próbálni?

Figyelt kérdés
ugye az alapozóknak, rúzsoknak van külön teszterük. Vajon a szempillaspriáloknak van?
2009. máj. 30. 20:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Épp ma voltam a DM-ben, amivel már egyébként is a hócipőm tele van a biztonságiőrök miatt, akik követnek a boltban és szúrósan néznek ha 2 tusfürdő közül 1-2 perc filózás után választom ki a megfelelőt. Ma meg, nyomtam az ujjamra az alapozós teszterből és egy picit satíroztam vele egy nem annyira feltűnő felületen az arcomon. Erre rámordít a biztonsági őr, hogy csak a kezemen próbálhatom ki. Mondtam neki hogy de az nem ugyanaz. Aztán erre hogy őt ez aztán nem érdekli. Szemhéjpúdert, rúzst simán a kezemre kenek, de nehogy már ebbe is belekötnek, amikor 2-3 ezret is otthagyok egy-egy alapozó vásárlásakor!
2010. jan. 5. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!