Én még nem láttam belőle tesztert.Viszont sok spirálnak ki van téve a keféje,meg lehet nézni milyen formájú stb.
2009. máj. 30. 20:57
2/11 anonim válasza:
Biztos,hogy nem lehet,nem lenne valami higiénikus
2009. máj. 30. 22:28
3/11 anonim válasza:
Valahol már láttam tesztert, talán a dm-ben, gyakorlatilag az embernek már megvennie sem kell ilyen cuccokat, csak bemenni minden nap a drogériába, jó dolog ez... :D
2009. máj. 30. 22:52
4/11 anonim válasza:
hát inkább igénytelen..
2009. máj. 30. 23:12
5/11 anonim válasza:
A szempillaspirálnak nem is lehetne, mert nem engedélyeznék. Csomó mindent elkaphatsz így, nem hiába nem szabad kölcsönadni a szempillaspirálunkat sem senkinek.
Én másokat is úgy sminkelek, hogy vannak eldobható spiráljaim (ezeket kis is lehet mosni) és a tubusból kihúzom a spirált, és bekenem vele a másikat, majd azzal festem ki a szemet.
2009. máj. 31. 00:47
6/11 anonim válasza:
Akkor ennyi erővel rúzst se lehetne.
2009. máj. 31. 11:29
7/11 A kérdező kommentje:
nagyon fura, hisz a rúzs teszterét is egymás után használják az emberek a drogériákban... de ha nem próbálom ki(rúzs vagy spriál) honnan tudjam hogy jó lesz-e? vissza lehet cserélni blokk elenében?
2009. máj. 31. 11:43
8/11 anonim válasza:
A rúzs teszter se azért van,hogy mindenki egymás után a szájára kenje! Azért van,hogy a kézfejedre kend,hogy jobban lásd a szinét! Az alapozó ugyanez! Spirál tesztert még nem láttam,szerintem pont ezért nincs,mert a kezedre hiába kennéd,nem látnád milyen lenne a pilládon, ha meg oda kenné mindenki,akkor egy csomó szembetegséget lehetne elkapni!
2009. máj. 31. 16:38
9/11 anonim válasza:
Ja, és ilyen kozmetikai cuccokat nem lehet visszavinni a boltba,pont a higiénia miatt! Tehát megveszed,kipróbálod,vagy jó vagy nem.
2009. máj. 31. 16:44
10/11 anonim válasza:
Nem értem én évek óta vásárolok millió rúzst és szempillaspirált magamnak és vendégeimnek, még sincs semmi gondom.
Max. felnyitom a spirált és kihúzom belőle a kefét, hogy lássam a színét. Annyi fantáziám pedig csak van, hogy elképzeljem nekem hogy állna az a szín.
Rúzst sem kennék soha a számra mert a sok tudatlan ember mind rákeni... a kézfejedre kell kenni. Sajnos a szánkra nem kenhetjük, mert így elkaphatunk pl. herpeszt is. Nekem meg annyit nem ér.
De a rúzs mégsem annyira veszélyes, mint a szem. Akár vakságot is okozhat ha olyan fertőzést szedsz össze.
Én mindig csak olyat veszek, ami le van nejlonozva még, nem kockáztatom meg, hogy olyat vegyek amit már valaki kipróbált. Kitudja milyen kötőhártya-gyulladása volt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!