Milyen az essenc-nek a folyékony korrektora?
Sziasztok!!!
15 éves vagyok..és mindenki szerint szép bőröm van, de azért zavarnak a mitesszerek. (nem akarok még alapozót használni) Jó az essence-nek a foly. korrektora??? Vagy tudtok valamit segíteni??!!
Én használtam már az essence folyékony korrektorár, nekem nagyon bevált. Jól fed, könnyű vele dolgozni és árban is nagyon jó. Sajnos, amikor elfogyott nem volt a rossmanba, így a stiftes essence korrektort vettem, ez nem annyira jött be. Elég nehéz vele úgy dolozni, hogy tartós legyen és fedjen is, de mindegy, ha már megvettem elhasználom. :D
Szóval én csak ajánlani tudom az essence folyékony korrektorát.
16/L
Én pont fordítva vagyok velük, mint az első válaszoló. :D
Van folyékony korrektorom és a stiftes is. Nekem a folyékony nem fed rendesen, azt a szem alatti karikra használom, azokat többnyire eltünteti. (Asszem rá is van írva, hogy inkább arra való.) A stiftnek viszont nagyon jó a fedése, a bőrhibákra mindig azt teszem, nagyon jól eltünteti.
Miteszerek és pattanásokra nem jó a folyékony korrektor. Arra rúzs alakút vegyél, szintén van az essence-nek.
Azt a szem alatti karikákra használd, máshova nem elég erős a fedése.
Köszönöm mindenkinek a válszokat, tanácsokat.
3. válaszoló!
Azért szeretnék folyékonyat venni, mert nekem van stiftes(bár nem essence-s..) és azt nem nagyon tom eldolgozni.
Vagy az essence-nek jól eldolgozható a stiftes korrektora???
Én csak a tesztert próbálgattam a kezemen, nekem eldolgozhatónak tűnt.
Vagy lehet, hogy azért nem tudod eldolgozni, mert nem a színednek megfelelőt használod.
Nagyon köszönöm a segítségedet. (hasznos volt)
:) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!