Milyen folyékony alapozót ajánlanátok?
Nem értem minek teszed vele tönkre a bőröd ha semmi szükség rá. Elején azt írod hogy egyszínűvé akarod tenni az arcod = magyarán maszkhatást akarsz. A végén meg írod hogy ezt nem akarod. Most akkor mit akarsz igazából? Ha nem akarod a maszkhatást akkor ne használj alapozót mert abból mind olyan, ami nem az meg semmi változást nem csinál mert nem is látszik.
2012. jan. 13. 13:22
2/11 A kérdező kommentje:
Mondom olyat akarok ami VÉKONYAN FED.. magyarul nem akarok maszk hatást, mert a pórpúder nem vált be alapként.. szerintem egyértelműen leírtam
Szerintem neked elég lenne egy színezett hidratáló is.
Az előbb ajánlottam egy másik kérdésnél az Oriflame színezett hidratálóját, de amúgy nem vagyok tanácsadónő, csak nekem nagyon bevált.
[link]
2012. jan. 13. 15:06
szerintem próbáld ki ezt;
[link]
azt mondják nem olyan erős vakolós alapozó és nedves ecsettel viszik fel
a loreal-ok meg nem hiszem hogy tönkre teszik az arcod, nekem Ifallible alapozóm van már 6 éve és semmi káros elváltozást nem látok magamon
2012. jan. 13. 16:56
5/11 A kérdező kommentje:
színezett hidratálót már próbáltam niveából, de nem igazán vált be.. :(
Kedves utolsó! tökéleteset mutattál, hiszen ezzel szemezgettem a dm-ben még múltkor és porpúderből is lorealt használok az ásványi por púdert és nagyon jó csak szerintem alapnak nem jó hacsak nem teszek alá valamilyen krémet, de olyanokat meg nem használok..
ezt használom jelenleg:
[link]
maradna ez a púder csak buliba vagy így néha inkább használnék valami folyékony ásványi anyagú alapozót:)
6/11 A kérdező kommentje:
vagyis ez egy por állagú alapozó :)
Amit a 4-es hozzászóló linkelt, az a Loreálos alapozó, az szerintem is nagyon jó! Én most vettem ilyet először, mert akciós volt a rossmannban (3000 Ft volt) és kipróbáltam és nagyon jó!! Előtte mindig Max Factor Colour Adapt alapozót használtam, de arra most nem volt pénzem, mert az meg 5000 Ft, de az is jó. Ez a Loreálos nekem is nagyon bejött, jól tettem, hogy ilyet vettem most és spóroltam is egy kis pénzt ezzel.
2012. jan. 13. 17:46
8/11 A kérdező kommentje:
de ez a loreal alapozó ásványi alapozó? nekem olyan kell :) amit én használok a pór alapozó annak is van egy kirakó darab az oldalán.. gondolom akkor ez is ásványi :)
Azt nem tudom, hogy ásványi, vagy sem, ehhez nem értek, én csak azt tudom mondani, hogy felkentem magamra és nagyon szép volt tőle az arcom! Szinte ragyogott.
2012. jan. 13. 18:15
2012. jan. 14. 13:43
Kapcsolódó kérdések: