Miért nem tudom visszatenni a nyelvpiercingemet?
Figyelt kérdés
Tegnap délután,olyan 5-6 körül a nyelvpiercingemről a fölső golyó kiesett,és kivettem,nehogy este véletlen kiessen megint,és lenyeljem. Ma reggel vissza akartam rakni,de nem meg bele. A nyelvem alsó részén ilyen fehér dudor szerűség van a lyuk körül.Elképzelhető,hogy ilyen hamar kezd beforrni a lyuk?2012. jan. 26. 20:00
1/7 A kérdező kommentje:
*megy
2012. jan. 26. 20:01
2/7 anonim válasza:
Igen, az már beforrt. A nyál nagyon gyorsan begyógyítja a szájban lévő sebeket, így ennek se kellett több mint pár óra. Nem szabad pc nélkül hagyni a lyukat. Mióta volt meg?
3/7 anonim válasza:
Akkor már beforrt szerintem,ezért van (a pénztárcámban külön kis rekeszben)nálam mindig egy piercing,nehogy valami "baleset" legyen.
24/L
4/7 A kérdező kommentje:
Kb 1 hónapja
2012. jan. 26. 21:08
5/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok!Akkor nem is csoda hogy ilyen hamar beforrt.Nekem már kb 8 éve megvan.
6/7 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem is kb. 1 hónapja van meg, ezért nem is merem hosszú időre kivenni. Cserélni is olyan gyorsan cserélem, ahogy csak tudom. Kénytelen leszel újra kiszúratni, ha teljesen begyógyult.
7/7 anonim válasza:
nekem is van, és egyszer háziorvoshoz mentem, és kivettem. rengeteget vártam, mondjuk azért egy alvásnyi időt nem. nem tudtam visszatenni, egy ideig bement, aztán megakadt és fájt. Felhívtam a piercingest aki csinálta, ő aztmodnta, hogy van hogy ő fél napra kiveszi, és vissza lehet tenni, csak kicsit fáj. alulról próbáld visszatenni úgy, hogy közben csavarod. kicsit fájni fog, de megéri ha szereted. Azt mondta a piercinges, hogy nem forr össze teljesen, de kezd összetapadni a nyelved belseje, de nem teszel benne kárt ha vissza"erőlteted" persze ha nagyon fáj, akkor hagyd, és csináltasd meg újra .. sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!