Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van valami különleges techniká...

Van valami különleges technikája a nyelvpiercing lecsavarásának? Hogyan vegyem ki a nyelvpiercingemet? Nem tudom lecsavarni a golyót róla.

Figyelt kérdés
Még nem volt cserélve a piercingem,de már majdnem 1 hónapja benn van. Ma vettem egyet,de nem tudom azt lecsavarni,ami a nyelvembe van. Nem mertem oda visszamenni,ahol csinálták,mert nem ott vettem az ujat. Az uj fém száron müanyag golyó,az egyik egy kicsit ferde,ezért félek,hogy leesik vagy letörik. De az ékszerész azt mondta,hogy semmi baja. Nem lesz baj,ugye,ha berakom magamnak?
2009. aug. 10. 19:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Fogj egy zsepit és azzal csavard le a golyót! =) Nekem nem a nyelvemben van hanem ajakpc-m van de én mindig úgy csináltam! =)
2009. aug. 11. 15:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi,sikerült végül zsepivel. :) Kiderült,hogy az egyik felét nem is lehet lecsavarni,én meg végig azt próbáltam. :)
2009. aug. 11. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!