Első vagyok! Mandulavágású alatt a "macskás" szemet érted ugye? Nekem legalábbis olyan van.
2012. jan. 24. 15:41
3/9 anonim válasza:
Mandula vágású szem az olyan, mint ami az ázsiai típusú, pl.: kínai, japán embereknek van.
Ezért mi sem egyszerűbb ha youtubeon kínai/japán lányok sminktechnikáid nézed, attól függően, hogy milyen sminket szeretnél.
2012. jan. 24. 15:47
4/9 anonim válasza:
Első.. a macska meg a mandula eléggé eltér, még a való életben is, nemhogy szemtípusban :DD
2012. jan. 24. 15:49
5/9 anonim válasza:
Ez elég baromság amit írtál...Nyilván egy macska szeme meg egy mandulaszem eltér egymástól -.-' mi az hogy "hátmég szemtipusban.." Na akkor mutassatok nekem macska szemet meg mandulaszemet okosok...
Miért kéne ázsiai sminkről videókat néznie ha egyszer neki NEM az van...
2012. jan. 24. 15:55
6/9 anonim válasza:
Vagy tudod mit nem kell , rákerestem . Ilyen a mandulavágású szem: [link]
Ez egy nagyon ügyes és profi sminkes csaj youtube-csatornája, a sok kence nem olyan fontos, mert leginkább reklámozza őket, de a technikáját innen eltudod lesni(:
2012. jan. 24. 21:41
9/9 anonim válasza:
már ne haragudj de amit te mandulavágású szem gyanánt linkeltél az egy ázsiainak a szeme.Neve is van : mongolredős szem(héj) . Tehát ez nem "mandulavágású" ez simán egy ázsiai szem.Azért nevezték el forma alapján az európai szemeket , mert nem ugyanúgy néz ki az összes.Egy mandulavágású szem úgy néz ki amit linkeltem. Bezony.Ird be googleba hogy mandulavágású szem és nézd meg a képeket...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!