Szeretném ha optikailag húzottabbnak tűnne a szemem. Szerintetek milyen sminkkel lehet megcsinálni?
Figyelt kérdés
Kerek barna szemeim vannak, nagyok a szempilláim. 15 éves vagyok ezért nálam a smink annyit jelent hogy: púder, alsó szemhéjon a szempillák mentén barna szemceruza és szempillaspirál. Viszont szeretném ha húzottabbnak tűnne a szemem. Nem szeretném mázolni magam, de nem tudtok valami jó smink tippet erre? ha tudnátok képet vagy videót linkelni nagyon meghálálnám. (a fekete tust ne mondjátok mert nem akarom hogy úgy tűnjön hogy egy egész vakolat van rajtam, a fekete szemceruzától meg olyan lesz a szemem mintha sírtam volna -.- nehéz eset vagyok :D ).2012. jan. 10. 20:21
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!