Új szemhéjtust szeretnék venni kb 1000-1300 ft értékben ami vízálló és NEM MOSÓDIK EL! Milyet vegyek?
Figyelt kérdés
eddig 1 vízállót próbáltam ki,de az nem tart ki 2óráig se.. lehetőleg a dmből vagy a rossmanból szeretnék venni:))2012. jan. 12. 18:36
11/18 anonim válasza:
Nem, nem folyik el a She vízálló tus sehol!
Számomra tökéletes!!! Nekem végig úgy marad, ahogy megcsinálom, volt már párszor olyan is, hogy úgy is aludtam, és akkor is ott maradt a helyén...szóval tényleg csak ajánlani tudom! Nekem bejött nagyon!
12/18 anonim válasza:
én ugye most vettem az essenst, kipróbáltam: eddig ecseteset használtam, kicsit fura volt először, de az ecset is annyira vékony, hogy hamar ráállt a kezem. Hogy elkenődik-e? Sminklemosóval alig bírtam leszedni! Szerintem én a vízvonalra is ebből teszek legközelebb, szemceruza helyett! (eddig azért nem festettem alul a szemem mert elkenődött..)
13/18 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :)) és az a she ott a polcoknál merre van? az egy márka vagy mi?:D mert ugye vannak polcok,hogy essence stb..:))
2012. jan. 13. 19:20
14/18 anonim válasza:
Igen, márka!! Úgy, mint pl. az essence vagy max factor...stb.
16/18 A kérdező kommentje:
megvettem azt a s-he-t és hát huuh,alig tudom leszedni,meg tényleg későn szárad,de nagyon tartós :))
2012. jan. 15. 20:47
18/18 anonim válasza:
Esence zselés szemhéjtus TÉGELYES
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!