Vízálló szemhéjtust ajánlanátok? (valóban állja is a vizet! )
Figyelt kérdés
Eddig a Manhattan vízálló fekete szemhéjtusát használtam, sokáig elégedett is voltam vele, de egy ideje abszolut nem állja még a könnycseppet sem. Próbáltam már az Astor tusceruzáját, azzal nem nagyon tudtm szép ívet rajzolni. Sajnos egy-két helyen hiányos a szempillám, ezért mindig tusolom felül. Most mennék nyaralni, és nem akarok úgy kinézni mint egy gnóm. Ajánlana valaki olyasmit, ami be is vált neki e téren? (olyan 3ezret szánnék rá max.)2011. jún. 11. 13:22
1/7 anonim válasza:
Ami nekem viszonylag normálisan állja a vizet az a vízálló szempillaspirál rúzsecsettel felkenve, mostanában nem is vettem már tust, csak ezt használom.
Némelyik nehezebben szárad, arra vigyázni kell, hogy száradás előtt egy ideig nem lehet pislogni.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. jún. 11. 14:11
3/7 anonim válasza:
Catrice gélállagú szemhéjtus.
Véletlenül úgy mentem el futni, hogy ki volt húzva szemem és mivel szakadt rólam a víz, ezért még a szemembe is jutott és hazaértem belenéztem a tükörbe és még mindig ott volt. :D
Ezervalahányszáz forint. De az Essence géltusa is ugyanolyan jó, csak azt sose találok feketébe, mert mindenki gyorsabb nálam. :D Az kilenszáz HUF azt hiszem. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi:):)
2011. jún. 12. 00:31
5/7 A kérdező kommentje:
Az Essence-ről én is sok jót hallottam
2011. jún. 12. 00:32
6/7 anonim válasza:
Állítólag a zselés tusok is jók, csak hamar beszáradnak.
7/7 anonim válasza:
Igaz kicsit régi a kérdés.De én a She vízálló szemhéjtust ajánlom.2éve használom és 1300ft körül van dmben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!