Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vízálló szemhéjtust ajánlanáto...

Vízálló szemhéjtust ajánlanátok? (valóban állja is a vizet! )

Figyelt kérdés
Eddig a Manhattan vízálló fekete szemhéjtusát használtam, sokáig elégedett is voltam vele, de egy ideje abszolut nem állja még a könnycseppet sem. Próbáltam már az Astor tusceruzáját, azzal nem nagyon tudtm szép ívet rajzolni. Sajnos egy-két helyen hiányos a szempillám, ezért mindig tusolom felül. Most mennék nyaralni, és nem akarok úgy kinézni mint egy gnóm. Ajánlana valaki olyasmit, ami be is vált neki e téren? (olyan 3ezret szánnék rá max.)
2011. jún. 11. 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Ami nekem viszonylag normálisan állja a vizet az a vízálló szempillaspirál rúzsecsettel felkenve, mostanában nem is vettem már tust, csak ezt használom.

Némelyik nehezebben szárad, arra vigyázni kell, hogy száradás előtt egy ideig nem lehet pislogni.

2011. jún. 11. 13:37
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. jún. 11. 14:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Catrice gélállagú szemhéjtus.

Véletlenül úgy mentem el futni, hogy ki volt húzva szemem és mivel szakadt rólam a víz, ezért még a szemembe is jutott és hazaértem belenéztem a tükörbe és még mindig ott volt. :D

Ezervalahányszáz forint. De az Essence géltusa is ugyanolyan jó, csak azt sose találok feketébe, mert mindenki gyorsabb nálam. :D Az kilenszáz HUF azt hiszem. :)

2011. jún. 11. 23:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi:):)
2011. jún. 12. 00:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Az Essence-ről én is sok jót hallottam
2011. jún. 12. 00:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Állítólag a zselés tusok is jók, csak hamar beszáradnak.
2011. jún. 12. 16:44
 7/7 anonim válasza:
Igaz kicsit régi a kérdés.De én a She vízálló szemhéjtust ajánlom.2éve használom és 1300ft körül van dmben:)
2014. febr. 2. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!