Vízálló szemhéjtust keresek különböző árkategóriákban, ami könnyezéskor nem folyik le. Mi a márkája és az ára, hol lehet beszerezni?
Figyelt kérdés
2008. márc. 10. 17:17
1/4 anonim válasza:
Szia!Én használok Artdeco-t (Douglas-ban vettem, 2700 Ft körül van) és a Rimmel is bevált (Rossmann, DM ez olcsóbb kb. 1000 ft)De a barátnőm Miss sporty-t vett (600 Ft) és azzal is szépen tud sminkelni!
2/4 anonim válasza:
A MAC fluidline-ja nagyon-nagyon tartós ill. van egy kifejezetten hosszantartónak készül Liquidlast tusuk, de ezt mg nem próbáltam.
3/4 anonim válasza:
Én egyszer vettem egy Lora márkájút :)
Nagyon jó, csak akkor jön le, ha lekaparod, és akkor is egyben jön le az egész.. :)
Nem drága, szerintem még egy százasban is lehet kapni:)
4/4 anonim válasza:
Lorá-m nekem is volt, testápolóval mostam le minden este! Jó érzete van, ha nem vastagon kened fel, csak vékonyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!