Mennyibe kerül egy műköröm? Mármint nem egy, hanem tíz
Figyelt kérdés
Gondolom, h helyenként változik az ára, de kb. mennyibe kerül? És meddig marad meg? És hogy lehet leszedni? Mert én azt hallottam, h az egy picit fájdalmas.2009. máj. 23. 22:08
1/10 anonim válasza:
3000 ért szoktam csináltatni,nekem 1hónap után esik az első és utánna folyamatosan a többi,de ez köröm függő....
2/10 anonim válasza:
összetett kérdés. én sokáig a városban az egyik legdrágább műkörmöshöz jártam, aztán egyéb okokbol váltottam. azelőtt 2 hetente jártam alkalni 5000.- ért, és ennek majndem a 2× esééért tette fel. amikor beszakadt, nagyon fájt amikor rendbehozta. most 3 hetente járok 3000.-ért, sokkal minőségibb, és fájdalommentesen megoldja a dolgokat. tehát sose a legdrágább a legjobb.. tehát sztem ien 3000-5000 körül mozog az ár, a feltöltés pedig a köröm növekedése gyorsaságátol függ.. és 1 tipp: ne zseléset! nekem az nemvált be.. porcelán az igen.. bocsi h kicsit túlbeszéltem a témátt dehát ezvan...:) max beleunsz és nem olvasod el.:D
4/10 anonim válasza:
Jesszus, 3000 ft és leesik 1 hónapon belül? Miért nem növesztetek akkor sajátot inkább?
5/10 anonim válasza:
Én egy faluba lakom itt 3500 ft. Mindenki azt mondja drága. Szabolcs megyébe lakom amúgy.
6/10 A kérdező kommentje:
És hogy veszik le? Feloldják vmilyen folyadékkal? Vagy lefeszegetik?
2009. máj. 24. 10:45
8/10 anonim válasza:
hát én Bpten 5500 csináltattam...de:nagy hülyeség letörik ,legalábbis nekem aztán kezd lenőni felválni...és hopp megint 5500 plusz 54kiló borravaló..azér nekem ez drága..jah és amugy is a kicsi köröm a divat most :D
10/10 anonim válasza:
most a pici színes köröm a divat, és az a pasiknak is jobban tetszik. De amúgy nálunk 3500 de én nem járok csak egy barátnőm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!