Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Pénteken lövettem be a fülem,...

Pénteken lövettem be a fülem, meddig kell fájnia ha megnyomom?

Figyelt kérdés
Baj, ha kivettem a fülbevalót amivel belőtték? és most picit vérzik? szeretném az enyémet betenni!
2009. máj. 23. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:

hát nem túl jó, tegnap lőtték ki? sztem ne rakj be sajátot, biztos, hogy begyulladna... 2 hetet sztem várhatsz még simán, eredetileg úgy egy hónapig kéne bent lennie, bár valszeg mondta a néni aki csinálta.

meg fertőtlenítsd le napi egyszer, az is jót tesz neki.

azért az orvosi fém tényleg hasznos! várj még gey picit amíg meggyógyulsz ott.

bár nekem most is tud vérezni xD

hát.. azért én visszaraknám.

jaa, és nekem legalább másfél hétig fájt.

2009. máj. 23. 21:55
 2/3 anonim ***** válasza:
ha nem gyullad be, csak pár napig fog fájni szerintem. ha begyullad, nos azt is túl lehet élni, nyugi. fertőtlenítsd, ne nyúlkálj hozzá túl sokat. ennyi.
2009. máj. 24. 01:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondták h kenjem vmi fertőtlenítővel és forgassam reggel-este a fülbevalót, és 2hétig nem cserélhettem.Addig szerintem sem érdemes.

Amúgy én ápr. végén lövettem,nemrég cseréltem ki a sajátomra és nekem is látszott egy pici vér,de nem volt vészes...

14/L

2009. máj. 24. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!