Mi a véleményetek a miss sporty szemceruzáról? Szép feketén fog és tartós is?
Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 16:40
2/13 anonim válasza:
Én a szürkés barnát használom már évek óta, a Savage árnyalatút. Én nagyon szeretem, tartós nekem nem kenődik.
3/13 anonim válasza:
Nagyon szépen lehet vele dolgozni, mert puha. Viszont pont ez a hátulütője is. Nekem még akkor is elkenődik néha, ha szemhéjporral fixálom.
4/13 anonim válasza:
Én teljes mértékben meg vagyok elégedve vele!!:)
5/13 anonim válasza:
Nekem is kenődik. A Miss Sporty cuccok nem igazán jöttek be, kivéve a lakkok, azokat nagyon szeretem. A szemceruza, szemhéjfesték, alapozó, púder vagy rögtön lejön vagy kenődik, pedig smink van rajtam és nem vakolat:)
6/13 anonim válasza:
Sokan azt mondják,hogy gagyi! Nekem megfelel,nem kenődik és még elérhető áron is van!
7/13 anonim válasza:
én nagyon szeretem :) semmi gondom nincs vele
9/13 anonim válasza:
gagyi.
az árán is látszik.
kb 2 perc alatt lepislogja az ember.
10/13 anonim válasza:
Nekem szürke és barna van. Tehát nem mondanám, hogy szép feketén fog :)
A barna jó, de kissé tényleg kenődik. A szürke elég kemény, nehezebb használni.
De én mindkettővel meg vagyok elégedve, ráadásul nagyon olcsó. Az árához képest jó minőségű, és igazából nagyon sok múlik a megfelelő használaton...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!