Tapasztalat a L`Oréal Kohl Minerals Szemceruzáról (Fekete)?
Figyelt kérdés
Miylen vele dolgozni, nem hulli, illetve erős tartós a színe?2011. jan. 17. 13:07
2/9 A kérdező kommentje:
Onnan láttam és azért kérdezem, de Dorka még nem sminkelt vele.
2011. jan. 17. 17:20
3/9 anonim válasza:
Én is megrendeltem Dorka videója után, azóta már ki is próbáltam. Én fixálásra használom, pl húzok egy tusvonalat vagy szemceruzával egy vonalat, és akkor azon átmegyek ezzel a porral is, sokkal erőteljesebb fekete színt kapok+egész nap tartós lesz. Szerintem megéri, főleg, ha tényleg jót tesz a bőrnek ez az ásványi anyagos cucc. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem az a baj, hogy lehullik a sima por, a cerka meg alapból nem tart. 4-est vetted még, én arra pályázok! És utánvéttel vagy hogy vetted? a korrektor is nagyon érdekel, meg a szemhéjfesték, mert nincs egy jó szemhéjalapozóm :(
2011. jan. 21. 20:22
5/9 anonim válasza:
Szia. Igen, a 4-est vettem meg, én nem utánvéttel, hanem átutaltam előtte a pénzt, azt követő munkanapon hozták! A porok általában nekem sem tartósak, sem a szemcerka, de ha a szemceruza fölé teszel ebből a por állagúból nagyon tartós lesz. És nem fog lepotyotni a por, mert maximum 1-2 szemcsét kell felvinni az ecsetre, az is bőven elég rá. Szerintem évekig fogom tudni használni ezt. :D A szemhéjpúder alá elfér egy alapozó, vagy egy hidratálókrém, akkor az is nagyon szép tartós lesz. ÉS CSILLOG! Ezt imádom benne, tökéletes tekintetet varázsol. Én mindenképp ajánlom, szerintem megéri.
6/9 A kérdező kommentje:
és a szemcerka ecsete is jó? keskeny, puha?
2011. jan. 21. 21:12
7/9 anonim válasza:
elég merev, de nem bántja a bőrt, szerintem pont a legkönnyebben kezelhető :)
8/9 A kérdező kommentje:
Egy nő most írt nekem, hogy szar az egész, nem érte meg a pénzt :(
2011. jan. 23. 15:46
9/9 anonim válasza:
Érdekes, nekem bejött... Biztos rosszul használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!