Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagy baj, ha nem mosom le...

Nagy baj, ha nem mosom le este a sminkem? (csak a szemceruzáról van szó)

Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 19:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
24%
Nekem aztán nem baj, de baromira igényes lehetsz...
2010. dec. 24. 19:16
 2/16 A kérdező kommentje:

Már bocsi, de sztem az igényesség nem itt kezdődik :) bunkón meg nem kell válaszolni, nem kértem

Ha még vki válaszolna:)

Párszor elő szokott fordulni h nem mosom le este, egyébként sem vastagon van rajtam

2010. dec. 24. 19:19
 3/16 anonim ***** válasza:
20%

Ááá nem igényesség kérdése...

Akkor az azt jelenti, hogy magát az arcodat sem mosod meg. Ebből következik az, hogy egy nő igenis adjon magára és mossa meg az arcát lefekvés előtt. Aztán meg jönnek a pattik, kötőhártyagyulladás, stb...

2010. dec. 24. 19:26
 4/16 A kérdező kommentje:
Tudod, nem használok sem alapozót, sem szemfestéket, csak szemceruzát és RITKÁN van az amikor nem mosom le, 1 hónapban talán, ha egyszer, de direkt rákérdeztem h mi baj lehet belőle, szóval nem kell a kioktatás h igénytelen lehetek, mert nagyon nem vagyok az :D köszi h írtál, szia
2010. dec. 24. 19:44
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
pl buli után van mikor én se mosom le.hajnalba nem fogok ezzel kínlódni.
2010. dec. 24. 20:32
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
ettől még nem lesz semmi baj meg nem vagy igénytelen...
2010. dec. 24. 20:32
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg igenis igénytelen, ha valaki nem mossa meg z arcát:s Hogy ne lenne az? Még ha nem is használsz alapozót, de ahogy mászkálsz kinn a levegőn eltömődnek a pórusaid, magyarul a sok pici dzsuva szépen eltömíti az arcod.
2010. dec. 24. 22:13
 8/16 anonim ***** válasza:
56%
Igénytelenség ide vagy oda, nem túl egészséges. A bőröd éjszaka, alvás közben regenerálódik, fontos, hogy tiszta legyen. Persze egy alkalom nem akkora probléma, de én a helyedbe lemosnám, nagyjából 5 perc. :))
2010. dec. 24. 22:20
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Hogy én a kérdésedre is válaszoljak: nem, semmi bajod nem lesz tőle. Bár tényleg nem egészséges, mert begyulladhat tőle a szemed.

Amúgy meg nem értek egyet azokkal, akik szerint ez azzal egyenlő, hogy nem mos arcot, mert a szemfestéket nekem van, hogy külön kell lemosnom, mert az arcmosás szimplán nem viszi le, több-kevesebb fekete marad a szemem körül, csak elmaszatolódik. Na pont az az, amit ha nagyon fáradt vagyok, akkor rajta szoktam hagyni, mert a sminklemosóval szarakodni külön élmény.

És buli után is, az arcom megmosom, hogy alapozó meg izzadtág ne magadjon rajta, de külön a szememről nem mindig szedem le a festéket (meg az hajnali 4-kor amúgy se szokott sikerülni).

De azért mondjuk ne hagyd rajta, mert a pasidnál alszol és nem akarod, hogy smink nélkül lásson, mert reggelre az a rajtamaradt szemceruza nem lesz valami esztétikus látvány...

2010. dec. 25. 01:41
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szerezz be egy csomag sminklemosókendőt, azzal kevesebb, mint egy perc alatt még a vízálló sminket is simán el tudod távolítani. Nagyon nem tesz jót a bőrödnek/szemednek, ha sminkben alszol, mégha - adott esetben - csak szemceruzáról van szó.
2010. dec. 25. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!