Nagy baj, ha nem mosom le este a sminkem? (csak a szemceruzáról van szó)
Már bocsi, de sztem az igényesség nem itt kezdődik :) bunkón meg nem kell válaszolni, nem kértem
Ha még vki válaszolna:)
Párszor elő szokott fordulni h nem mosom le este, egyébként sem vastagon van rajtam
Ááá nem igényesség kérdése...
Akkor az azt jelenti, hogy magát az arcodat sem mosod meg. Ebből következik az, hogy egy nő igenis adjon magára és mossa meg az arcát lefekvés előtt. Aztán meg jönnek a pattik, kötőhártyagyulladás, stb...
Hogy én a kérdésedre is válaszoljak: nem, semmi bajod nem lesz tőle. Bár tényleg nem egészséges, mert begyulladhat tőle a szemed.
Amúgy meg nem értek egyet azokkal, akik szerint ez azzal egyenlő, hogy nem mos arcot, mert a szemfestéket nekem van, hogy külön kell lemosnom, mert az arcmosás szimplán nem viszi le, több-kevesebb fekete marad a szemem körül, csak elmaszatolódik. Na pont az az, amit ha nagyon fáradt vagyok, akkor rajta szoktam hagyni, mert a sminklemosóval szarakodni külön élmény.
És buli után is, az arcom megmosom, hogy alapozó meg izzadtág ne magadjon rajta, de külön a szememről nem mindig szedem le a festéket (meg az hajnali 4-kor amúgy se szokott sikerülni).
De azért mondjuk ne hagyd rajta, mert a pasidnál alszol és nem akarod, hogy smink nélkül lásson, mert reggelre az a rajtamaradt szemceruza nem lesz valami esztétikus látvány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!