Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagy baj, ha nem mosom le...

Nagy baj, ha nem mosom le este a sminkem? (csak a szemceruzáról van szó)

Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 19:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk szerintem a szemceruza nem tulveszes. De ha mar alapozo van rajtad,meg szempillaspiral meg szemhejpowder, azt feltetlenul mosd le, mert az alapozo illetve powder alatt, nem tud lelegezni a bor, es akkor kijon egy csomo pattanas. A szemhejpowdert meg szempillaspiralt azert kene lemosni, mert regglere tisztan elkenodik es mar nem olyan szep, ha erre meg rafestel...
2010. dec. 25. 11:35
 12/16 A kérdező kommentje:

köszi :) csak szemceruzáról van szó, arcot pedig szoktam mosni kedves 78%-os, látom még mindig írtál, bár hasznosat nem.Tehát csak a szemceruzáról van szó, hogy azt nem mostam le, ugyebár az simán arcmosással nem jön le.

Köszi a válaszokat!

2010. dec. 25. 13:29
 13/16 anonim ***** válasza:
pffff. én minden este megmosom az arcom, ha hulla vagyok csak vízzel, de smink attól még nem jön le, okoskodjatok. vizállo, és csak szétkenodik az egész, és ha nem megyek át rajta sminklemosoval - sokszor van ilyen, mert reggel is tusolok, és inkább elhuzok pandamaci fejjel aludni - akkor bizony ottmarad. szerintem ha jo sminket használsz, bajod nem lehet tőle.
2010. dec. 25. 14:57
 14/16 anonim ***** válasza:
ja és ettol még igényes vagyok
2010. dec. 25. 14:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Én (78%-os) csak 1x írtam. Az első az valaki más volt.
2010. dec. 25. 15:17
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem baj, arra értettem h nem mos vki arcot, gondolom akkor te írtad.Attól, mert a szemceruza rajtam marad(a kérdésben is látszik h csak arról van szó!!!!!) attól még nem azt jelenti h esténként nem mosom meg az arcom és igénytelen lennék:)
2010. dec. 25. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!