Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért jó az, ha az a világítós...

Miért jó az, ha az a világítós körömlakk csak UV fényben világít?

Figyelt kérdés
Látszik, hogy a körömlakk is világít nem? Szerintem tök felesleges dolog. Megvettem, és tök nagyot csalódtam, hogy nem is világít rendes sötétbe. Meg különben is, nem járok én hü.lye diszkókba, vagy ilyen helyekre, ahol ilyen Uv-s világítás van.
2012. jan. 4. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
én először nem is értettem, hogy miért kenik be a kezem ilyennel, aztán mondták, hogy a DIZSIben látszik:D
2012. jan. 4. 17:12
 2/6 A kérdező kommentje:
mi az a dizsi?
2012. jan. 4. 18:23
 3/6 anonim ***** válasza:

a dizsi a disco "beceneve" :)

és én sem túlságosan értem, miért jó, hogy csak uv-ben világít.. de szerencsére ma már van olyan körömlakk is, ami rendes sötétben világít! sajnos magyarországon még nem kapni :/

2012. jan. 4. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet kapni rendesen sötétben világító lakkot is, rose nails márka forgalmazza. Az üvegben takonysárga színe van, körmön ez nem látszik. De sötétben szépen világít.

Egyébként a Lovelynek van/volt egy olyan színe, ami szintén világít uv fényben, meg is lepődtem, mikor buliban világítani kezdett.

2012. jan. 5. 02:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert azt utcán így nem nézik hülyének a "dizsi-ben" viszont jól néz ki.
2012. jan. 25. 16:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Mér néznének hülyének? Meg különben is, kit érdekel, hogy ki milyennek néz.
2012. jan. 25. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!