Milyen körömlakk legyen a ruhához esküvőre?
A színes sminkek is lehetnek nagyon komolyak, sőt! Sokkal elegánsabbak a sötétebb árnyalatok, mint a világosak.
Lehet, hogy nem győzlek meg, de egy szürkés-kékes árnyalat jól mutatna:
Körömlakkok közül egyaránt el tudnám képzelni a szolidabb pasztell színeket, fényes csillogással, valamint a sötétkéket is. (A fekete kiegészítők miatt)
Szerintem sima fekete tus, szempillaspirál elég lenne sminknek, de ha van a ruhához hasonló árnyalatú kéked, az is beválhat (ezüsttel lehet árnyalni mellé esetleg).
A körmöd szerintem mindenképp francia legyen, amit az első javasolt szerintem rémes lenne.
Ha fekete a cipőd, a táskád is az legyen. Viszont harisnyából én testszínűt vennék fel, a helyedben (már ha megteheted, és nem fagysz meg benne:), mert az jobban hangsúlyozná mind a cipőt, mind a ruhát. Fekete harisnyával a fekete cipő elveszik egy picit.
Ó köszi szépen!! Na akkor francia köröm lesz ha meg bírom csinálni, ha nem akkor nude, bár a franciának is nude alapja lesz.Fekete harisnyát azért gondoltam, mert tél van..van fekete kis koktéltáskám, kis strasszok rajta félkörívben.-
A smink kékes lesz, belenyúlok kicsit a szürkésfeketébe a külső szemzugnál és a száj nude. Így stílusos?
Szerintem tökéletes lesz:)
Igen, ilyenkor télen én is sokszor kényszerülök fekete harisnyát venni, mert testszínűt nem gyártanak 40 denes fölött, az meg nem valami sok 0 fokban, úgyhogy ilyenkor max. akkor tudok olyat húzni, ha kocsival visznek :(
Persze az első az, hogy ne fázzál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!