Milyen színű körömlakk a legszebb?
Figyelt kérdés
körömlakk2012. jan. 3. 21:33
1/14 anonim válasza:
enyhén rózsaszín (amit a francia manikűrhöz is használnak)
nekem ez tetszik:P
2/14 anonim válasza:
hangulatfüggő, valamikor rikító színű, máskor csillogó/csillámporos, vagy visszafogott halványrózsaszín :)
3/14 A kérdező kommentje:
A halvány rózsaszín nekem is az egyik kedvencem :)
2012. jan. 3. 21:50
5/14 anonim válasza:
Nekem is hangulatfüggő. :) Volt már extrém színű is, de általában megmaradok a vörösnél. Ha erős színhez nincs hangulatom, akkor halvány rózsaszín vagy barackszínű, illetve áttetsző a nyerő nálam. :)
6/14 anonim válasza:
Nekem nincs kedvencem, de legtöbbször ilyenek használok: piros, pink, rózsaszín (de nem az a nagyon halvány).
7/14 anonim válasza:
a szépség relatív.. de nekem kedvenceim: vörös, piros, kék, matt, nude, barna lakkok
8/14 anonim válasza:
fekete,bordó,királykék. nem vagyok se rocker se depressziós, de általában ezeket hordom. jó néha kivételt teszek, pl. karácsonykor aranyszínű volt rajtam 1 hétig:D elég is volt:D most mondjuk neon pink van.. de már hiányzik a fekete:D
9/14 anonim válasza:
nekem a vörös, fekete, rikító piros, magenta, világos és sötét barna, drapp és világos rózsaszín a kedvenceim, ezeket váltogatom.
19l
10/14 anonim válasza:
nemtudom, de nekem kb a rózsaszínen meg a feketén kívül minden szín tetszik :D de főképp: kék, zöld, sárga, narancs, lila, vörös és ezeknek az erőteljes árnyalatai. mondjuk a sárgából meg a narancsból csak a neon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!