Mi az Aquolina - Pink Sugar, a Chat d'or - Sweet és a Star Nature - Candy Floss parfümök közötti különbség?
Az Első van nekem és ha jól informálódtam az ,,igazi" hasonmása a Chat d'or-os. Érdekelne, hogy a Star Nature-osnak milyen illata van. Mennyire hasonlítanak hozzá?
Mindkettőt szeretném megvenni a 3. mellé. Azt szeretném megtudni, hogy hülyeség lenne-e. Imádom az ennyire édes illatokat és úgy érzem kifejezi az egyéniségemet is. Valaki érezte már a 2 utánzat illatát? A közelben nem árulnak ilyet, így én netről rendelném. Azt tudom hogy a Star Nature nem tartós. De mennyiben másabb??? Ha nem másabb akkor miért nem az az utánzata és miért a chat d'or? Valójában a 2 utánzat közötti különbség érdekelne. Természetesen, ha nincs különbség köztük, akkor nem rendelek feleslegesen 2 félét.
mivel épp belebotlottam a star nature-ba (csak a vattacuros volt a rágógumis nem) így vettem belőle. Nem volt tesztere. Jó illata van. Szerintem az az igazi különbség, hogy nem igazán erős. Nekem olyan higított érzésű...
A Chat d'or Sweet erősebb???(Sajnos azt sehol nem találtam üzletben, nem Pesten lakok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!