Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a különbség az Aquolina...

Mi a különbség az Aquolina Pink Sugar és az Aquolina Pink Sugar Sensual parfümök között?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 18:05
 1/2 anonim ***** válasza:
A Pink Sugar nagyon édes, vattacukor illatú...tömény (szerintem fullasztó és melegben fejfájás okozó) A Pink Sugar Sensual nem olyan vattacukrós, kicsit van benne savanykásabb hatás(bár ez is nagyon édes). Én elhasználtam 100ml-t Pink Sugarból, mert akkor imádtam, de már nem tudnám magamra fújni. Viszont a Sensual-t most is szeretem, nemrég fogyott el.
2011. ápr. 11. 18:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Valaki ezt írta egy fórumon a Pink Sugar-ra:

"Az a legnagyobb bajom ezzel, hogy a rajongók nincsenek tekintettel a környezetükre ugyanúgy, mint mondjuk a dohányosok a nemdohányzókra. Ebből egy spricc valakin hamarabb betölt egy egységnyi teret, mint fél szál cigi. Ha megérzem, a lehető legmesszebb menekülök. XXI. századi merénylet az emberiség ellen."

Sensual:

"Nagyon hasonlít a nagy elődre, tulajdonképpen olyan, mintha annak enyhébb változata lenne. Ezért szerintem sokaknak hordhatóbb ez az illat, elsősorban azoknak, akiknek a pink sugar túl tömény volt."

Szóval az utóbbi kicsit enyhébb. Bár a Pink Sugar egyes embereken isteni...de nem mindenkin valakin szörnyen büdös.

2011. ápr. 11. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!