Van különbség a női és a férfi goth szemsmink között? Ha igen, mi?
Szilveszterkor egy afféle "jelmezbálba" megyünk a párommal, és mivel erősen hajlunk mindketten a stílus felé (főként ízlésben, külsőre nem látszik rajtunk, legalábbis rajta abszolút nem), így arra gondoltunk, hogy egye fene, rúgjunk ki a hámból, és legyen neki is fekete szeme :)
Nekem általában vastag fekete tusvonallal van kihúzva "cicásra", illetve diszkrétebb pókhálókat szoktam alkotni buliba - bonyolultabbat nem nagyon, úgysem látszana, mert szemüveges vagyok, és a szára kitakarja.
Holnap viszont alkotnom kellene Neki valamit... Ötletem nem nagyon van, hogy mit, és főként HOGYAN csináljam...
Az olyan válaszokra NEM VAGYOK KÍVÁNCSI, hogy ki szerint b*zis, csajos, ésatöbbi - illetve a nemtetszés-nyilvánításokra sem vagyok kíváncsi. Köszönöm! :)
Nagyban függ attól hogy milyen hatást akar elérni és milyen az arcberendezése, szem és bőrszíne.
A fekete, barna vagy szürke szemhélypúder a legtöbb pasinak jól áll.
A szemceruzát érdemes elkenni. Az elmosott kontúrok általában jobbak.
És igen, vannak goth férfiak akik kb annyi sminekt hordanak mint egy nő... sőt akár többet.
pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!