Ki a kedvenc beauty bloggered? Miért pont ő? Kit nem kedvelsz? Miért nem kedveled?
Több is van, de a madeinbeuty.blogspot com a kedvencen, mert kellemes a hangvétele és nincs elszállva magától, és hiteles.
A sminkkel .com, mert kifordult önmagából és ahogy más is írta, túl sokat photoshoppol magáról. Totál az ellenkezőjét csinálja, mint amit a kezdetekkor képviselt. Már csak a "dior" létezik a számára, amióta a Loreal-nál bedolgozik egy kicsit.
Én akit ki nem állhatok, az
- livin pretty Zsuzsi,
- Nojko: ő iszonyat nagyképű p*csa lett, flegmázik, affektál, teszi az agyát a videókban,
- a style&blogos lányok: felvásárolják az aktuális Zara kollekciót, lefényképeztetik magukat és viszik vissza őket,
Régen a kedvencem volt Kiss&Lips Tündi, de ő is nagyképű lett, mert kiment Spanyolországba.
Én nagyon szeretem a The very style blogot, nagyon jók a bejegyzések, meg a videók is, mert van Youtube csatornája, meg facebook oldala is, az írója mindig tartja a kontaktot az olvasókkal, regál a hozzászólásokra, és nagyon kedves, úgyhogy nagyon bírom.
Én magam is belekezdtem anno egy beauty blogba...de rájöttem nem az én világom, szóval figyelmeztetve minden addigi olvasómat átváltottam személyes blogra, aztán megszüntettem, és "újrakezdtem" egy másik címen, másik címmel...továbbra is tesztekkel IS foglalkozok, de amikor azt mondják beautyblog, akkor rögtön legyintek, hogy nem, csupán véleménytár...
Amúgy jó magam nagyon nem szeretem a beauty-bloggereket, ezért nem akarok "közéjük tartozni"...Hiteltelenek, és egyik pillanatról a másikra váltogatják a véleményüket...(Utálom a lila színt...pár nap múlva jujj a mac olyan gyönyörű lila kollekciót dobott ki, a lila a kedvenc színem...hö?!)
Na meg az az álszent nyalizás egymás között, még a vak is látja, hogy kik a barátnők, és kik az ellenségek, általában a kommentek közül is csak azt hagyják megjelenni, ami dicséri őket, vagy néha egy-két trollt odaengednek, hogy szétszedje a kiépített udvartartás (barátnő bloggerek, rajongók, és ilyenek...)
Nekem csak kedvenceim vannak, méghozzá a krémmániás blogot író Wishes, és Apolka, na meg MsTindigo (Tajti Ildikó)
Sokat segítettek a bőrápolási rutinom kialakításában, nem csak marketing alapján ítélnek, lelkesek és érthetően tudnak tudományos cikkeket is írni.
Sminkesek közül még SminkésMást szeretem, jó stílusa van, és sminkeshez képest nem csak high-endes termékeket tesztel.
Youtubeon még a gasmakeupartist csatornát szeretem, hasznos tanácsokat ad mindenkinek (nem csak az átlagos bőrszínhez ajánl termékeket, gondol a bőrproblémákra is), és nem csak füstös bulisminkeket oktat, hanem hordható, természetes sminkekkel is foglalkozik.
Utálkozni nem szoktam, de ennél több blogot nem nagyon olvasok, mert túl sok átlag drogériás terméket tesztelnek, ami 99%-ban nem jó nekem a kényes bőröm miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!