Ki a kedvenc beauty bloggered? Miért pont ő? Kit nem kedvelsz? Miért nem kedveled?
Nem gondoljátok, hogy egy beauty bloggernek az a dolga, hogy leírja a véleményét, akár rossz akár jó? Mire valóak ezek a blogok? Hogyha valami szuper jó és sok embernek bevált akkor tudj róla, esetleg próbáld ki. Ha valamit kinéztél magadnak de mégis 5 ember "ócsárolja" akkor is megveszed?
És nem hiszem, hogy beképzeltek, önteltek lennének csak azért, mert egy kozmetikumtól nem azt kapták amit vártak, vagy nem teljesített elég jól.
Ha meg bántja a szemed, hogy púderfelhő Andinak telik drágább dolgokra, akkor ne nézd :)
Szerintem nem az a gond, hogy leírják a véleményüket, hanem az a gond, hogy nem mindig írnak igazat, vagy hogy buta gondolataik vannak. Eleve egy tizenéves át sem látja ennek az egész kozmetikai iparnak a hátterét és olyan blődségeket tudnak írni, hogy hihetetlen! És ha véletlen valaki ezt kiszúrja és megírja, akkor vagy kitörlik a kommentjét, vagy gyors generál 20 másik hozzászólást, amiben azt az egy szerencsétlen hozzászólót jól leugatja, holott lehet, hogy egy szerény vélemény volt, csak éppen másik oldalról közelítette meg a dolgot. Persze az a 20 hozzászóló kb. 2 hozzászóló lehet, csak így sokkal vagányabb és meggyőzőbb, ha soknak tűnik a hozzászóló. Szeretem az olyan oldalakat, ahol az átlag hozzászóló 10 ember, de amikor le kell ugatni valakit, akkor egyből 100 hozzászólás érkezik vagy akár több. Ez az azért minden értelmes olvasónak szemet szúr :-)
Egyébként a Púderfelhős csajnak is ez a módszere, ezért nem szeretik sokan, mivel generálja a hozzászólásokat és cenzúráz valóban. Nem azzal van a gond, véleményez megvásárolt (ajándékba kapott, lezsírozott termékeket!) cuccokat, hanem az a gond, hogy ha szemé tkedni akar, akkor azt írja, hogy ez nem az ő véleménye, hanem az xy barátnőjé, mivel nem meri felvállalni az esetleges következményeket. Persze a tyúk agyával azt nem éri fel, hogy ettől még ő felelősségre vonható, ha hazugságokat állít!
Mellesleg az a kérdés, hogy miért nem kedveled (?) Ezt leírtam le, szóval ne írja most nekem senki azt, hogy akkor ne nézzem vagy olvassam, mivel nem teszem. Csupán válaszoltam a kérdésre, hogy miért nem olvasom már az illetőt !!!
Külföldiek közül a Temptalia.
Magyar nincs, nem szeretem őket, mert erőltetettek. Főleg, amikor olyan cuccokat reklámoznak, amik nem is jók, de annak állítják be (pl. BB krémek). Elég inkorrekt dolog, dehát ez van. Lekenyerezték 1-2 koreai ócskasággal őket, ezért egyből azt hitték itt a szakma csúcsa és lealacsonyodtak.
A legtöbb beauty blogger úgy indul, hogy sminkelni szeretne és a végén oda lyukad ki, hogy már nem is készít sminkeket, nem erre fókuszál, hanem a L.A. girl meg a Max Factor, meg a BB krémeket reklámozza. Olyanok, mint a DM vagy a Rossmann :-) Kár, hogy még nagyon kezdők és beleesnek ebbe a hibába. Nem az a gond, hogy reklámoznak, hanem az, hogy olyat állítanak egy krémről, ami nem igaz (pl. BB). Inkább a sminkcuccokat mutassák be, szerintem azzal kevésbé tudnak félrenyúlni.
Ma volt időm ilyen blogokat böngészni, és az volt érdekes, hogy volt egy olyan termék, amit viszonylag sok bloggernél láttam. Nem, nem a BB krémről van szó :-)
A fura az, hogy mindegyik blogger leszólta a terméket (amit egyébként én és a barátaim, ismerőseim is használunk, és szeretünk)
Azon gondolkodtam, hogy vajon néhány (negatív) vélemény miért hasonlít olyan kísértetiesen egymásra...?
Meg szerintem nem is az baj,hogy kapnak termékeket tesztelésre,de egy ingyen cucctól szerintem nem annyit vársz el,mint egy saját pénzeden megvett dologtól. Ha le is írják a saját véleményüket,akkor is csak sarkítva,mert ők sem hülyék,olyannak minek küldenének bármit is, aki ócsárolja a termékeket?!
De hogy a kérdésre is válaszoljak,nekem Rita blogja a kedvencem ( [link] nagyon aranyos lány,és általában érdekes dolgokról ír. Plusz nagyon pozitív a felfogása. :)
Van egy-két blog,amit nem kedvelek,de azt nem olvasom inkább.
Akit megvetek és utálok az a Púderfelhő hu Andrea.
Vásárolja a lájkokat és direktbe lejárat bloggerinákat és cégeket. Számtalanszor kiderült róla, hogy gusztustalan, de senki nem tudja, hogy miért szemétkedik.
A kedvencem a Barbi és a Niki a magyarok közül.
Külföldiekből a Temptalia.
Én magyar blogot nem olvasok, mert csalódtam bennük. Elsősorban a sminkkel .com Vikiben. Ő ugyanis anno amikor elkezdte a blogját igyekezett olyan márkákat is megismertetni az olvasókkal, mint pl. az UD, a Sleek, a Stargazer stb. ÉS akkor jött a pálfordulat! Elkezdte a BB krémeket árulni, ezért minden blogbejegyzésében szerepelt természetesen a BB krém! Nem a krémmel van a gondom, hanem az elvekkel!!!
Utána jött a "Loreal képviselője lettem", szóval innentől kezdve már meg sem említem az eddig sztárolt UD, Barry M, Stargazer, Sleek cuccokat, mert ugye Loreal-os lettem. Mostmár a blogomban Lorealt használok, csak azok a jók :-)
Szóval meg sem említem, hogy létezik más márka, csak azt, ami kommersz és a boltokban is kapható Mo-on! Amit eddig árultam gyors felejtsük el, mert nehogymár másnak csináljunk reklámot :-) Persze sminkes vagyok, de beleviszek mostmár hajat is meg körmöt is, hogy nehogy észrevegyék a pálfordulatomat ....
Na ezért nem szeretem a blogokat. Elveket hirdetek, majd elvtelenül viselkedem? Bort iszok és vizet prédikálok?
De még sorolhatnám a magyar bloggerek listáját, akik hasonlóan működnek. Ráadásul mind kövér és ronda, már bocs - tudom, hogy ez nem tartozik ide, de az esetek 80%-ban azok vezetnek beauty bloggert, akik csúnyácskák és kövérek.
Bloggertalálkozók? Ne röhögtessetek már! Magyarország ebben még gyerekcipőben jár :-)
makeuplab.kitty a kedvencem, mert nagyon szép csaj és szuper sminkeket csinál.
Én a Dorka sminkest ki nem állom, mert affektáló és folyton megjátsza a hangját. Ráadásul az elején amikor még nem kötelezte el magát márkáknak, akkor rendes volt, utána meg "szövetkezet" elviekkel másokkal és már lehúzta ugyan azt a márkát és céget, ami addig meg k ur va jó volt szerinte. Álszent p i csa! A többi ugyan ilyen elvűvel együtt persze, mert lehetne még sorolni a listát, de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!