Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki a kedvenc beauty bloggered?...

Ki a kedvenc beauty bloggered? Miért pont ő? Kit nem kedvelsz? Miért nem kedveled?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 02:03
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
87%

Na ezt a kérdést is egy beauty blogger írta ki! Ebből is látszik, hogy a legtöbb közülük nem normális.

Nekem egyébként az nem tetszik bennetek, hogy nem bírjátok a kritikát és képesek vagytok egy olyan blogoldalon 100-nál is több kommentet generálni, ahova normális esetben max. 10-20-an írnak kommentet. Na itt kezdődik a probléma és a hazudozás, népámítás és becsületsértés is olykor.

2012. szept. 20. 19:26
 22/43 A kérdező kommentje:

Nem vagyok blogger. Se tehetségem, se időm nincs arra, hogy napi szinten blogoljak ebben a témában.

Csak beszélgettünk barátokkal, hogy kinek ki szimpatikus, és ki nem, miért, stb. És kíváncsi voltam, hogy mások ezzel hogy vannak.

2012. szept. 26. 15:22
 23/43 Mia_may ***** válasza:
88%

Úristen csajok én nem akarok beképzeld bloggerina lenni !!!:(

Én nem rég keztem , de én is az ilyen 578254 követős bloggerináknál azt látom,hogy Mac Mac Mac meg a többi átlag embernek elérhetetlen dolog...nekem se pénzem sem kedvem nincs ezekhez a túl hírdetett márkákhoz ,ok nekem is van Maybelleen meg Rimmel meg ez meg az de inkább a kínai meg az Essence mert az mindenkinek elérhető ! :)

www.beautybymiamay.blogspot.hu

2012. okt. 2. 19:55
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Akkor Mia_may blogját fogjuk szerintem többen is olvasni :-)

Én is azokhoz csatlakozom, akik a 89474629473 látogatott blogoldalak "eredetiségét" vonják kétségbe. Mondjuk nekem az egyik nagy csalódásom az a sminkkel .com (fosbúkon is fönt van). Eleinte jó fej volt és olvastam, mert Ő volt az első, aki hangoztatta, hogy a MAC-en túl is van élet. Be is indította a webáruházát (ami mára igaz már befuccsolt), de legalább más márka is létezik a világon, ami kvázi tök jó, vagy jobb, vagy jó.

Na szóval utána ez a sminkkel .com-os molett nő (már 30 felett van jóval) a Loreal tanácsadója lett (azért ez még nem vezető sminkes :-) és hátat fordított minden elvének, amit addig hangoztatott, sőt néha már az az érzésem, hogy direktbe kritizál minden más márkát, ami neki nem jött be, de másnak meg lehet igen (csak azért, hogy keresztbe tegyen, ami elég szánalmas a részéről). Egyébként erre nagyon-nagyon sok olvasó rájött - hahaha!

Na én ezért ábrándultam ki ebből a molett sminkkel .com nőből és általában a magyar beauty bloggerekből.

2012. okt. 3. 19:06
 25/43 Mia_may ***** válasza:
90%

Haha köszönöm!! :)

Hát nem tudom mi ez a nagy MAC-mánia .. meg amúgy is..

Egyszer vettem a Müllerben leárazva 11-ről 5-re egy 140 részes smink palettát és semmi pigmentálás semmi szín!!

Erre megvettem a Miss Rose (ami egy kínai "gagyi"márka) palettáját és csak azt használom olyan szép a színe!

www.beautybymiamay.blogspot.com :D

2012. okt. 9. 17:02
 26/43 anonim ***** válasza:
69%

Nekem az Essence termékek azért annyira nem jönnek be, mert mindenki tudja, hogy ez egy nagy gyár kis terméke és nem igazán a minőségéről híres, hanem a fiataloknak szóló külcsínről és arról, hogy van pénzük nevetséges bloggertalálkozókkal szédíteni a butuska bloggerinának kikiáltott lányokat. Amúgy a sminkkel.hu vagy com os csajt anno én is olvastam egész jó volt, de amióta photoshoppolja saját magáról a képeket kicsit vicces, mivel azelőtt pont ez ellen kampányolt. De persze ez annak köszönhető, hogy már más cégnél van és más felöl fúj neki a szél.

A kérdésre válaszolva: egyiket sem, mert hiteltelenek. Megvenni úgysem tudják a drágát és jót, mert csórók és sok az idejük (de az essence pont jó erre, mert olcsó, vagy a miss rose - nem véletlen csak erről irogatnak!). De ki a fene kíváncsi erre? :-) :-) Biztos az a 20 olvasó, amiből 10 nem is valódi, 5 meg inaktív :-)

2012. okt. 11. 08:40
 27/43 Mia_may ***** válasza:
53%
miért lennénk buták?? :D Nem azért de többen közüllük egyetemre járnak,több nyelven beszélnek vagy külföldön dolgoznak !!! :) Amugy meg ha az olcsó márkákból is szép sminket tudnak / tudunk készíteni akkor nem mindegy hogy milyen drága vagy éppen híres márka? Azzal a részel ,hogy nem tudja meg fizetni...nos kérdem én : magyarország olyan helyzetbe van hogy bármelyik átlagos fiatal (akit ez a téma érdekel) meg tudja venni pl a MAC vagy akármelyik márkát ahol csak egy rúzs 5000.- m?? :)
2012. okt. 19. 14:45
 28/43 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem nem kellene ennyire lejáratni és elszólni az összes magyar bloggerinát, mert igenis vannak jók közöttük is, csak lehet, hogy nem épp ők a legfelkapottabbak. Az én kedvenceim:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ők mind egytől egyik jók, saját és olvasóik szórakoztatására csinálják azt amit, nem pedig azért mert fizetnek nekik a reklámért. Személyes a hangvétel, ami szerintem nagyon fontos. Megvásárolható termékeket mutatnak be egy hétköznapi ember számára is.

2012. okt. 19. 14:57
 29/43 A kérdező kommentje:

közülük

Amúgy

résszel ,hogy nem tudja meg fizetni...nos kérdem én : Magyarország (!!!)

helyzetben

2012. okt. 20. 18:07
 30/43 anonim ***** válasza:
91%

Én azt nem csípem a mostani B.bloggerekben, hogy állandóan jönnek ezzel a parabén, meg mineral, meg tartósítószer-mentes szöveggel. Ugyan már! Egy egész emberöltő nem elég arra, hogy megmérgezze valaki magát parabénnel, ne röhögtessetek már, kozmetikus vagyok.

Ez csak egy trendy PR fogás :-) Szóval higyjétek el, ami használ és klassz, az mind tele van parabénnel és egyéb cuccal. De ezek nem ártalmasak, csak drágák. Éppen ezért csak a jobb kozmetikai szerekben vannak ilyen anyagok és ezért annyi az ára amennyi, továbbá ezért nem mennek hamar tönkre.

Amelyikbe nincs ilyen az olcsóbb, de gyors után kell vásárolni, mert hamar meg is romlik.

Nem az a gond a tizen, huszonéves bloggerekkel, hogy "buták", mert nem biztos, hogy buták (bár attól még hogy egyetemre vagy fősik. jár vagy beszél 1 nyelvet még nem esek hasra tőlük, hisz ez ma már a minimum és bárki el tudja végezni, bárkit felvesznek, szóval ezt szerintem kár erről az oldalról feszegetni :-D

... szóval az a gond velük, hogy baromságokat írnak.

Pl. leírja, hogy a betűnagyság, vagy a matt csomagolás, ill. jobbról és balról nézve miért nem jó a termék. Én ezektől a falra tudok mászni!

Igazából azért nem érdekel többeket szerintem a bloggerek véleménye, mert nem tudják szakmai szemmel megközelíteni a termékek lényegét. Nekem pont az a bajom, hogy marhára nem érdekel, hogy aznap mit evett vagy milyen napja volt. Egy jó beauty blogger a témánál marad. Vagy akkor ne legyen beauty blogger. Egyébként a caloz blogja (de lehet, hogy nem ő) pont ezt írta egyszer, hogy szerinte a beauty bloggerek túlságosan személyesre veszik a leírásukat. Nagyon igaza volt!

2012. okt. 21. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!