Szerintetek mit csináljak?
Hát pont ez az, hogy drága volt...:S és elég jó minőségű, ezért sajnálom kidobni.
Olvastam neten, hogy a lejárt sminkcuccok baktériumokat és fertőzést okoz. (szempillaspirálnál pl begyullad a szem, meg ilyesmi...)
Hát nemtudom, nekem semmi bajom nem lett. :)
De szerintem egy év alatt nem jár le egy szempillaspirál.
Szempillaspirálok
A nedvesség eszményi élőhely a baktériumok számára, így itt tanyáznak a legtöbben. Ha ritkán használod a spirálodat, elég hathavonta lecserélni, ha azonban naponta sminkeled vele magad, akkor hátom hónapnál tovább ne tartogasd.
Te meg még semmit se használtad.. :) :D
Bocsi megint én :$$ :D Ezt találtam :
2. A sminktermékeknek is változó a szavatossága, de általában 2-3 év.
Huh, akkor jó...:D
köszi szépen! :))
Rajta kell lennie a tubuson, hogy meddig jó. Általában egy kics tégely jelzi ezt, aminek a teteje kicsit feljebb van és a tégelyben benne van egy szám és "M". Ez annyit jelent, hogy felbontás után x hónapig jó.
Ha még a csomagolása is rajta van, nem valószínű, hogy a boltban bárki is kibontotta, szóval szerintem próbáld ki. Ha bármi furcsát tapasztalsz azonnal dobd ki, egyébként használd nyugodtan.
16/L
Igen, látom, 6M van rajta.:)
Köszi a válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!