Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A nő nagy része azért simkelge...

A nő nagy része azért simkelgeti magát túlzottan, és azért öltözik kihívó ruhákba, mert még akar felelni az emberi társadalomnak?

Figyelt kérdés
.
tegnap 14:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%
Mert önbizalomhiányos, visszajelzést akár arról, hogy ő is ér valamit, ő is valaki.
tegnap 14:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen a társadalom egészének. Mondjuk inkább, hogy annak a részének, amibe tartozni akar, akiknek a véleményére ad.

Huszonéves lányokat pl nem szokta érdekelni mit gondol a 70 éves tata a sminkjükről, mert nem is ért hozzá, meg másként is gondolkoznak.

Ha mondjuk egy profi sminkes ad tippeket, annak több a relevanciája, mert ő tudja is a technikákat, meg ismeri a termékeket.

tegnap 15:04
 3/13 A kérdező kommentje:
Magyarán ezt hívják megfelelési kényszernek.
tegnap 15:42
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

Nem.

"Magyarán ezt hívják megfelelési kényszernek."

Nem, ezt nem annak hívják.

tegnap 16:14
 5/13 anonim ***** válasza:
85%

A nők nagy része nem jár kihívó ruhákban, nem tudom hogy hol látod ezt.

A smink sem olyan hű de nagyon fulloss a többségen. Egy szempillaspirál, szájfény és púder nem túlzás.

Nagyon le van sarkítva a véleményed ebben a témában

tegnap 16:35
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszi, hogy ezzel megfele, de lényegében magát csapja be. A férfiaknak ugyanis egyáltalán nem tetszik a túlzott smink.
tegnap 17:38
 7/13 A kérdező kommentje:
Minden nőtől azt hallom hogy nem a nem férfiak miatt öltözik kihívóan hanem magának akár tetszeni. Frászt Akar magának tetszeni, itt inkább a megfelesési kényszer az ami hajtja őket a többi csak városi legenda.
tegnap 18:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
#7: na, ezt jól megbeszélted magaddal.
tegnap 18:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ha csinosan öltözöm, jobban érzem magam a bőrömben és magabiztosabb vagyok. Igen, sokan azért öltöznek bizonyos módon, hogy maguknak megfeleljenek.
tegnap 18:35
 10/13 A kérdező kommentje:
Magadnak akarsz hazudni, vagy nekem?
tegnap 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!