A nő nagy része azért simkelgeti magát túlzottan, és azért öltözik kihívó ruhákba, mert még akar felelni az emberi társadalomnak?
Figyelt kérdés
.tegnap 14:13
1/13 anonim válasza:
Mert önbizalomhiányos, visszajelzést akár arról, hogy ő is ér valamit, ő is valaki.
2/13 anonim válasza:
Nem feltétlen a társadalom egészének. Mondjuk inkább, hogy annak a részének, amibe tartozni akar, akiknek a véleményére ad.
Huszonéves lányokat pl nem szokta érdekelni mit gondol a 70 éves tata a sminkjükről, mert nem is ért hozzá, meg másként is gondolkoznak.
Ha mondjuk egy profi sminkes ad tippeket, annak több a relevanciája, mert ő tudja is a technikákat, meg ismeri a termékeket.
3/13 A kérdező kommentje:
Magyarán ezt hívják megfelelési kényszernek.
tegnap 15:42
4/13 anonim válasza:
Nem.
"Magyarán ezt hívják megfelelési kényszernek."
Nem, ezt nem annak hívják.
5/13 anonim válasza:
A nők nagy része nem jár kihívó ruhákban, nem tudom hogy hol látod ezt.
A smink sem olyan hű de nagyon fulloss a többségen. Egy szempillaspirál, szájfény és púder nem túlzás.
Nagyon le van sarkítva a véleményed ebben a témában
6/13 anonim válasza:
Azt hiszi, hogy ezzel megfele, de lényegében magát csapja be. A férfiaknak ugyanis egyáltalán nem tetszik a túlzott smink.
7/13 A kérdező kommentje:
Minden nőtől azt hallom hogy nem a nem férfiak miatt öltözik kihívóan hanem magának akár tetszeni. Frászt Akar magának tetszeni, itt inkább a megfelesési kényszer az ami hajtja őket a többi csak városi legenda.
tegnap 18:06
9/13 anonim válasza:
Én ha csinosan öltözöm, jobban érzem magam a bőrömben és magabiztosabb vagyok. Igen, sokan azért öltöznek bizonyos módon, hogy maguknak megfeleljenek.
10/13 A kérdező kommentje:
Magadnak akarsz hazudni, vagy nekem?
tegnap 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!