Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik olyan...

Szerintetek létezik olyan gyönyörű no (nem kihívó ruhában) akit mindenki megnéz az utcán?

Figyelt kérdés
Egy forgalmas helyen láttam egy tényleg nagyon szép nőt, kicsit alacsonyabb volt sima farmer, és kabát volt rajta semmi kihívó egyszerű ruha, de viszont gyönyörű arcra volt, és nem úgy volt gyönyörű hogy személyes ízlésem szerint, hanem tipikus az akit a legtöbb ember annak lát, ahogy ment előttem pont láttam azokat akik szembe jottek vele, és pont azon gondolkodtam hogy ezt a csodaszép lányt tuti mindenki megbamulja, és nem így volt, persze páran megnézték de közel sem mindenki!
2020. nov. 24. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Nem.

Miután az emberek elég különbözőek, kizárt, hogy legyen olyan, aki mindenkinek tetszik.

Sőt, ha abból indulunk ki, hogy én például ha szerelmes vagyok, akkor abszolút nincs eingerem más nő után megfordulni...

2020. nov. 24. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Nope

Az elottem levo elmondta miert

2020. nov. 24. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
ha ruha nélkül sétált volna, tuti nagyobb lett volna az érdeklődés
2020. nov. 24. 11:01
 4/5 anonim ***** válasza:
93%

Nem.

Egyetértek az elsővel, másrészt:

"... ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan."

Lehet, hogy van egy baromi szép lány a buszon, és mellette 10 teljesen átlagos... mindig lesz akire jobban felfigyelnek. Például egy ilyen esetben valószínűleg azt fogják kiszemelni aki picit is kövérebb. Vagy hiába van egy természetes szépségű nő, ha mellette van egy agyoncicomázott minden mű-séggel megáldott prosti. Bármennyivel is tetszene jobban mindenkinek a natúr, mégis a kihívóra figyelnének fel.

2020. nov. 24. 11:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. nov. 24. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!