Szerintetek ő miért kap ennyi negatív kommentet?Szerintem gyönyörű.
2020. nov. 21. 13:16
1/20 anonim válasza:
Mert pár embernek nem tetszik, hogy nem az a tipikus insta modell aki szétszerkeszti a testét. Szerintem is nagyon szép nő és tetszik, hogy nem takarja a “hibáit”!
2/20 anonim válasza:
Hát gyönyörünek nem lehet nevezni, és igen idétlen pózokban lesz fényképezve.
4/20 anonim válasza:
Azonkívül hogy szép el tudsz róla bármit is mondani?
Kifejezetten igénytelenül fotózott képei vannak, és semmi mást nem csinál, csak kidomborítja az idomait.
5/20 anonim válasza:
Nagyseggű "tuningolt" pitsa...szerinted?
6/20 anonim válasza:
Hát ez a szokásos 12 egy tucat csaj, annyi különbséggel, hogy csak a striái és narancsbőre felét retusálja le. Ettől azért nem fogom hanyatt dobni magam.
8/20 anonim válasza:
Egyrészt szerintem iszonyúan közönséges az arca (és a fotói többsége is), de ez most mindegy. Viszont aki olyan képet tesz fel magáról, amin vigyorogva bemutat a világnak, az ne csodálkozzon, ha nem lesz mindenki kedvence.
9/20 anonim válasza:
Vakaki mondja már el légyszi, hogy hogyan lehet ilyen gnóm segget növeszteni. Mindenhol ezt látom, de elképzelni sem tudom.
10/20 anonim válasza:
9: a titok nyitja a seggimplantátum 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!