Munka miatt hordanátok egy kihívó rúzst?
Figyelt kérdés
Utazási irodában dolgozok, és a főnöekeim kitalálták, hogy kötelező egy nagyon hivalkodó rúzst használnunk munkaidőben, ami mellesleg pocsékul is áll. Nekem nagyon ellenemre van, ti feltennétek?2016. júl. 20. 21:07
1/9 anonim válasza:
Imádom az élénk rúzsokat, szóval persze, hogy bevállalnám.
2/9 anonim válasza:
Nem kennék magamra semmit amit nem akarok. Főleg ha nem is áll jól.
3/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: bevállalnád úgy is, hogy kirúgnak?
2016. júl. 20. 21:16
5/9 A kérdező kommentje:
De beletartozik a kötelező munkaruházatba.
2016. júl. 20. 21:23
6/9 anonim válasza:
Olyan helyen ahol ilyeneket szabnak meg én magam mondanék fel. Felmondtam én már azért is mert sapkát kellett volna felvennem, ami nagyrészt műanyag és mindezt nyáron melegben. Van millió munkalehetőség a világon.
7/9 anonim válasza:
Én szívesen hordok feltűnőbb rúzst, ezek közül a pirosas/
vöröses árnyalatokat. Szerintem érdemes kísérletezni
a színekkel, eleinte lehet, hogy úgy gondolod, hogy
te ezt nem hordod szívesen és nem áll jól, de idővel
megszokod és megszereted.
8/9 anonim válasza:
Szerintem kísérletezz különböző árnyalatokkal és állj az egészhez pozitívan, lehet, hogy a végén egyenesen imádni fogod.
9/9 Sunshinedoll válasza:
Nekem személy szerint nem okozna problémát, mert elvagyok a rúzsokkal.
Biztos, hogy van olyan szín, ami neked is jól áll. Ha viszont neked ez nem fér bele a munkavállalásba, akkor mondj fel, és keress másik munkahelyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!