Szépek.
Hm...fűző merevítők nélkül...az furi.
Én szoktam hordani, de csak ritkán. Sajnos az igazi acélmerevítős annyira megtart mindenféle értelemben, hogy hiába nagyon szép csak nagynéha veszem fel.
Ha rendesen, tehát szorosan befűzöm, akkor alig tudok benne mozogni, meg nem kapok benne rendesen levegőt sem.
De ha nem akarom minden nap hordani, akkor nem szokok hozzá, akkor meg ha fölveszem alkalmakra csak küszködök benne. Meg akármennyit hordhatod a légzésedet mindenféleképp korlátozza bizonyos mértékben, ülni, állni, sétálni, beszélgetni gond nélkül lehet ha rajtad van, de mondjuk próbálj meg táncolni benne, valami pörgősebbre. Voltam már buliban úgy, hogy be voltam fűzve, szó szerint a kifulladásig buliztam, csak ezt a fűző hozta össze nem a hangulat.
Mondjuk utána meglazítani meg otthon levenni isteni élmény volt, így tanultam meg, hogy olyan kis dolgoknak is mint a normális légzés vagy szabad mozgás is mennyire lehet örülni. :-)
No igen...milyen alkalomra veszed fel, az sem mindegy. Szerintem a fűző inkább egy kicsit konzervatívabb dolog, pl.: egy kosztüm alá illik talán. Nem biztos, hogy ilyen bulizós ruhadarab. Főleg, ha jól bele is melegszik valaki a mozgásba, táncba. Ilyenkor esetleg egy kisebb, derékfűző jöhet jól.
Valóban, jó dolog, ha örülni tud az ember a kis dolgoknak is. :-) A fűzőhöz meg lehet, megéri hozzá szokni, mert szép és jó, szerintem régen nem volt annyi gerincsérves, hátfájós stb. Érdemes lenne egy ilyen kutatást készíteni :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!