Ti hordanátok színes kontaktlencsét ha ilyen szemetek lenne? (képek)
Szóval az van, hogy elég sokat bántottak a heterokrómiám miatt. Ezért miatt már 14 éves korom óta lencsét hordok. Mostanában viszont valamiért bántja a világosabb színű szememet a lencse. Nem tudom miért. Azon a két lehetőségen gondolkozom, hogy vagy a barna színű szememre teszek egy kék lencsét, vagy pedig úgy hagyom ahogy van.
Szeretném kikérdezni a véleményetek, Ti kimernétek menni utcára ilyen szemekkel? Én valahogy olyan meztelennek érezném magam. Nem szeretem ha bámulnak az emberek.
Wow. :O
Te vagy lathato a kepeken?
Meg soha nem lattam ilyet, de van benne valami, amitol mar-mar tetszik a latvany. Kulonleges szemely vagy. :)
"Ti kimernétek menni utcára ilyen szemekkel?"
Erre bizony nem tudok megfelelo valaszt adni, ugyanis nekem nem ilyen.
Nagyon szép, amúgy a husky keverék kutyámnak is ilyen, csak neki egy szemen belül kék és barna, a másik szeme sima barna.
Én örülnék, ha ilyen szemeim lennének, nagyon különleges.
Ezek a te szemeid?
Nagyon szép formája van, a szemöldököd is tök szép!
Arra nem tudok válaszolni, hogy ki mernék-e menni lencse nélkül. Biztosan kényelmesebb, ha nem kérdezősködnek. De szerintem az eltérő színt csak közelről lehet látni. Ha belegondolok pl. osztálytársaim vagy munkatársaim szemszínét nem igazán tudnám megmondani :)
Szerintem csak te érzed úgy, hogy néznek. Vagy ha néznek is, akkor nem a szemszíned miatt.
Én azt tenném, hogy elkezdenék időnként lencse nélkül járni, hogy megszokjam. Aztán már biztos menne, hogy mindig lencse nélkül legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!