Ti hordanátok színes kontaktlencsét ha ilyen szemetek lenne? (képek)
Szóval az van, hogy elég sokat bántottak a heterokrómiám miatt. Ezért miatt már 14 éves korom óta lencsét hordok. Mostanában viszont valamiért bántja a világosabb színű szememet a lencse. Nem tudom miért. Azon a két lehetőségen gondolkozom, hogy vagy a barna színű szememre teszek egy kék lencsét, vagy pedig úgy hagyom ahogy van.
Szeretném kikérdezni a véleményetek, Ti kimernétek menni utcára ilyen szemekkel? Én valahogy olyan meztelennek érezném magam. Nem szeretem ha bámulnak az emberek.
14 évesen az emberek kegyetlenek, megértem, hogy így érzed. Viszont egy felnőtt értelmes ember ebben semmi kivetnivalót nem lát.
Szerintem gyönyörű szemeid vannak, a kép alapján látszik, hogy az egész arcod is szép és különleges.
Elképzelhető, hogy többen megnéznek az utcán így, mintha átlagos szemed lenne, de ezt csak jó értelemben.
Egyébként próbáld ki, ezt tudom javasolni. Menj el úgy otthonról, és nézd meg hogy reagálnak az emberek. Ha ezek után is azt mondod, hogy kell a lencse, jobban érzed magad, akkor hordjad. Ettől függetlenül azt mondom, hogy gyönyörű vagy és nincs szükséged rá. :)
24N
Fú köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok.
kispalikee ez a husky dolog az egyik fő problémám egyébként. Mert a suliban mindenki husky kutyának hívott, vagy csak simán kutyának, ami számomra megalázó. A másik meg persze a Marilyn Mansonozás volt. Igaz, csak általános iskolában gúnyoltak, de a középsulit már lencsével csináltam végig, a legtöbben azt sem tudták, hogy ilyen a szemem.
Nyilván a felnőttek nem bántanának ezzel, de az a 8 év folyamatos csúfolás nagyon komplexusossá tettek. Tudom, hogy szánalmas, hogy 20on évesen ezt még mindig nem vagyok képes feldolgozni, de higgyétek el, hogy próbáltam.
#9 Igen a világosabb szemem érzékenyebb a fényre, illetve rosszabb is mint a sötét. A barna 0 míg a kék 0.25 dioptriás.
#10 Az a baj, hogy nagyon nagy a kettő közti színeltérés. Ezért borzasztóan feltűnő. Mert pl, ha egyik zöld, a másik kék lenne, azt alig lehetne észrevenni. Ha meg süt a nap, a kék szemem szinte világít a barna mellett.
#12 A Tiédet szívesebben elfogadnám :) Nem arról van amúgy szó, hogy szégyenlem, amiért ilyen. Csak egyszerűen zavar, hogy mint ahogy írták is aszimmetrikus tőle az arcom, plusz megbámulják. Lehet, hogy önértékelési problémáim vannak, de én azt sem szeretem, ha azért néznek mert pl. tetszik rajtam valami nekik. Olyan érzésem van tőle, mintha vásári majom lennék.
Köszönöm egyébként a sok dicséretet és véleményt.
Nem. A heterokrómia egy csodálatos varázslat *-* Különleges!
Hülye vagy, hogy eltakarod!
Cikizni pedig mindenkit cikiznek, te vagy a buta, hogy hagyod magad!
Én örülnék, ha ilyen különleges szemem lenne, és tuti nem rontanám el kontaktlencsével! :) *-* gyönyörű a szemed, nagyon irigy vagyok! c:
Akik kutyának csúfoltak, azok primitív kis gyökerek, akik szintén irigyek, mert soha nem lesznek ilyen különlegesek, mint te ;) szóval szerintem hagyd a lencsét, főleg ha érzékeny is rá a szemed :) minek bontakozz felesleges költségekbe, amikor így is gyönyörű vagy?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!