Csajok, milyen smink cuccot kérnétek karácsonyra (ha bármit lehetne)?
Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 14:52
2/10 anonim válasza:
nekem most 1 új alapozó kell(manhatten)
1 új szemspirál(maybelinne)
másra nincs szűkségem :)
de magamat ajándékozom meg ezekkel úgy néz ki:)))
3/10 anonim válasza:
Én is MAC palettát, méghozzá ezt: [link]
Meg szeretnék egy jó alapozóecsetet is.
4/10 anonim válasza:
Nekem is jöhetne az a paletta :D
MEg egy jó alapozó.
5/10 anonim válasza:
én is palettát kérnék, mert az sokáig kitartana, meg az karácsonyibb, mint az alapozó
6/10 anonim válasza:
én is egy jó alapozót kérnék, most annak örülnék a legjobban, mert amit használok az eléggé rossz minőségű.
7/10 anonim válasza:
Nekem Essence Vampire's love smink
8/10 anonim válasza:
Én szempillaspirált kérnék vagy pirosítót, csak ezeket használok, de ezekből jó lenne valami márkás.
9/10 anonim válasza:
én egy sleek palettát kértem. 2400 ft. és 12 gyönyörű szín van benne különböző féle paletták vannak, nagyon sok beautyblogger ilyet használ
a www.sminkkel.hu shopjában tudsz rendelni ha akarsz olvass utána a véleményeknek.... nagyon minőségi cucc ;)
10/10 anonim válasza:
Én egy jó palettát,körömlakkot,meg kellene pár ecset, meg valami rúzs vagy egy NYC-s ajakápoló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!