Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lehet kapni smink szettet...

Lehet kapni smink szettet ajándékcsomagban? Hol és milyet? Barátnőmnek lenne, karácsonyra.

Figyelt kérdés
Sztetek jó ötlet? Már sok mindent vettem neki, parfümöt, ruhát... 21 éves szereti az ilyen csajos dolgokat szokott sminkelni, szóval biztos bejönne neki. Vmi olyasmi kéne ami szépen össze van válogatva, szemfesték, rúzs, körömlakkok, nemtom. Ezekért odavan. Néha panaszkodik h ezmegaz milyen drága, nincs neki, v ami van az gagyi stb... Szóval vmi viszonylag jóminőségű cucc kéne, összeválogatva... És mindez ne túl drágán...
2011. dec. 14. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Max factornak most vannak kis csomagjai, dm-ben lehet kapni.
2011. dec. 14. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
avonnak is van (nemtudom megérkezik-e még addig), és a claire's-nek is dobozban, szerintem a dm és a rossmann is csinál, meg az yves rocher. de amúgy te is könnyen össze tudod szedni, legalább olyan színűt választasz neki, amilyet szeretnél.:)
2011. dec. 14. 21:19
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! megnézem dmben.

abban azonban kételkedek h egyedül össze tudok neki állítani vmit :D túl nagy a választék, furán is venné ki magát ha én ott nekiállnék válogatni - jobb ha már előre dobozban van mindne ami kell :)

2011. dec. 14. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Én douglesben vettem magamnak, 3000 Ft volt, 20 szemhéjúder, 2 pirosító, és 4 szájfény volt benne. Imádom, nagyon szép (L)

21L

2011. dec. 16. 21:07
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves 3., meg tudnád mondani hogy ez milyen márka? Vagy milyen néven kérjem az eladótól? Csak mer benéztem már régebben oda is, és rengeteg mindne van. Bár ha jól emlékszem ilyne olcsón nem találtam semmit.

Amúgy az Első-nek köszönöm az ötletet, ma vettem ilyen egy kis dobozban körmölakkokat a barátnőmnek, Max Factort, 3db van benne, egész aranyos kis ajándék, de talán még illene adni mellé mégvalamit.

2011. dec. 16. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!